- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
Erkek arkadaşım başka bir şehirde. Buluştuk ve akşam donmeye yakın bir yerde oturup beklerken telefonuna bir mesaj geldi. Gayri ihtiyari gözüm takıldı sanki bir kadın ismi gördüm. Ama onun mesaja tepkisi garipti hemen bildirimi yukarı kaydırdı mesaja bakmadı falan ben de giderayak bisey sormadım. Ama tabi o döndükten sonrada o tepkisi kafama takıldı telefonda konuşurken direk isim vererek kim diye sordum. Kim diye sormama sinirlendi ekran görüntüsü falan attı sonrada başladı ben senin yanında rahat olamicak miyim demeye. Beni bu kadar sıkma demeye. Bana güven demeye. O zaman sende bende şüphe uyandıracak bir tavır sergilemeseydin dedim. Benim yanımda acamicak kadar seni rahatsız eden ne mesajı almış olabilirsin falan dedim. Bana o mesajı gösterse ben gene kim diye soracakmışım falan filan ondan saklamış benim tavrım yüzünden.
Herneyse hanımlar kafam çok karışık.
Adama inanıyorum evet ama beni huzursuz eden biseyler var çözemediğim. Çok mu abartiyorum sizce. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız mesela.
Herneyse hanımlar kafam çok karışık.
Adama inanıyorum evet ama beni huzursuz eden biseyler var çözemediğim. Çok mu abartiyorum sizce. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız mesela.