- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
-
- Konu Sahibi mavusbebek
Allah rahmet eylesin sen gecmisi unut gitsin hep güzel günleri hatırlamaya çalış giden gelmiyor baba sonuçta ne kadar çok hata yapsada o evin direği ınsan ozlemez mi hiçBabam öleli bugun uc yil oldu trafik kazasinda kaybettik onu aslinda cok kizginim ona cunki iyi bir isde calisip iyi bir para aldigi halde bizleri rahat bi sekilde yetistirmedi paralari lotoya bankalara faizleri arabalara yatirdi hep ondan bundan para ister hale geldi annem elisi yapip sata sata simxi gozleri bozuldu gozluk kullanir hhale geldi olmexen once gene 10 bin lira para cekmis sonradan ogrendik o parayi nereye harcadi ne yapti ne etti kimse bilmiyor aslinda o kadar cok anlaticak sey varki simdi hergece yataga yatinca aklima geliyor hayattayken aslinda cok kiziyorxum arkasindan soyle yapti boyle yapti diye ama artik kizamiyorum galiba ozledim onu suan agliyorum buraya yazmak istedim rahatlarim diye kimseyle paylasmak istemiyorum cunki karxeslerimde onu cok ozluyor eminim cok iyi birbaba olamasada babaydi sonucda adi yetiyormus demekki Allahim hic bir evladi anasiz babasiz birakmasin babam oldukten sonra para yonunden rahatladik evin esyalri falan hersey yenilendi para bile artti ama simdide bir burukluk var evli ve gurbette oldugum icin annem kardeslerim nasil uzuluyorlar bilmiyorum hergun konussak da ben uzulmeyim diye bana bisey soylemezler neyse isde
Öncelikle baban icin Allah rahmet eylesin diyorum ve duâ 'nada Âmin diyorum. Ona olan kizginliklarin cok normal canim ama buda onun bu dünyada sınav iydi belkide bilemeyiz.Sen canını sıkma,herşey yaşanmış ve bitmiş tekrar tekrar hatırlayıp üzülme.Babam öleli bugun uc yil oldu trafik kazasinda kaybettik onu aslinda cok kizginim ona cunki iyi bir isde calisip iyi bir para aldigi halde bizleri rahat bi sekilde yetistirmedi paralari lotoya bankalara faizleri arabalara yatirdi hep ondan bundan para ister hale geldi annem elisi yapip sata sata simxi gozleri bozuldu gozluk kullanir hhale geldi olmexen once gene 10 bin lira para cekmis sonradan ogrendik o parayi nereye harcadi ne yapti ne etti kimse bilmiyor aslinda o kadar cok anlaticak sey varki simdi hergece yataga yatinca aklima geliyor hayattayken aslinda cok kiziyorxum arkasindan soyle yapti boyle yapti diye ama artik kizamiyorum galiba ozledim onu suan agliyorum buraya yazmak istedim rahatlarim diye kimseyle paylasmak istemiyorum cunki karxeslerimde onu cok ozluyor eminim cok iyi birbaba olamasada babaydi sonucda adi yetiyormus demekki Allahim hic bir evladi anasiz babasiz birakmasin babam oldukten sonra para yonunden rahatladik evin esyalri falan hersey yenilendi para bile artti ama simdide bir burukluk var evli ve gurbette oldugum icin annem kardeslerim nasil uzuluyorlar bilmiyorum hergun konussak da ben uzulmeyim diye bana bisey soylemezler neyse isde
Hatalar yapmış olabilir onun için dua edin .Öylace kabul edin yada kötü hissettiklerinizi biryerde bağırın ve kurtulun.Özleminiz çok normal.Babam öleli bugun uc yil oldu trafik kazasinda kaybettik onu aslinda cok kizginim ona cunki iyi bir isde calisip iyi bir para aldigi halde bizleri rahat bi sekilde yetistirmedi paralari lotoya bankalara faizleri arabalara yatirdi hep ondan bundan para ister hale geldi annem elisi yapip sata sata simxi gozleri bozuldu gozluk kullanir hhale geldi olmexen once gene 10 bin lira para cekmis sonradan ogrendik o parayi nereye harcadi ne yapti ne etti kimse bilmiyor aslinda o kadar cok anlaticak sey varki simdi hergece yataga yatinca aklima geliyor hayattayken aslinda cok kiziyorxum arkasindan soyle yapti boyle yapti diye ama artik kizamiyorum galiba ozledim onu suan agliyorum buraya yazmak istedim rahatlarim diye kimseyle paylasmak istemiyorum cunki karxeslerimde onu cok ozluyor eminim cok iyi birbaba olamasada babaydi sonucda adi yetiyormus demekki Allahim hic bir evladi anasiz babasiz birakmasin babam oldukten sonra para yonunden rahatladik evin esyalri falan hersey yenilendi para bile artti ama simdide bir burukluk var evli ve gurbette oldugum icin annem kardeslerim nasil uzuluyorlar bilmiyorum hergun konussak da ben uzulmeyim diye bana bisey soylemezler neyse isde
Allah sabrini verir hic bir uzuntu ilk andaki gibi surmez unutulmazda tabi ama hafifler.allah sirali olum temiz olum versin. Her canli bir gun olumu tadacak elbette. Hayat devam ediyor.benim babamda sorumsuzdu biz cocukken.ona hep kizardik.simdi ben geldim kac yasima onlar kac yasinda.eski huylari yok hersey yoluna girdi.baba ewde direk bence temel yani ( her baba oyle olmasada istisnalar haric ) olmayisida bana gore buyuk eksiklik.allah rahmet eylesin yapilacak bisey yok sonuctaBabam öleli bugun uc yil oldu trafik kazasinda kaybettik onu aslinda cok kizginim ona cunki iyi bir isde calisip iyi bir para aldigi halde bizleri rahat bi sekilde yetistirmedi paralari lotoya bankalara faizleri arabalara yatirdi hep ondan bundan para ister hale geldi annem elisi yapip sata sata simxi gozleri bozuldu gozluk kullanir hhale geldi olmexen once gene 10 bin lira para cekmis sonradan ogrendik o parayi nereye harcadi ne yapti ne etti kimse bilmiyor aslinda o kadar cok anlaticak sey varki simdi hergece yataga yatinca aklima geliyor hayattayken aslinda cok kiziyorxum arkasindan soyle yapti boyle yapti diye ama artik kizamiyorum galiba ozledim onu suan agliyorum buraya yazmak istedim rahatlarim diye kimseyle paylasmak istemiyorum cunki karxeslerimde onu cok ozluyor eminim cok iyi birbaba olamasada babaydi sonucda adi yetiyormus demekki Allahim hic bir evladi anasiz babasiz birakmasin babam oldukten sonra para yonunden rahatladik evin esyalri falan hersey yenilendi para bile artti ama simdide bir burukluk var evli ve gurbette oldugum icin annem kardeslerim nasil uzuluyorlar bilmiyorum hergun konussak da ben uzulmeyim diye bana bisey soylemezler neyse isde
Babam öleli bugun uc yil oldu trafik kazasinda kaybettik onu aslinda cok kizginim ona cunki iyi bir isde calisip iyi bir para aldigi halde bizleri rahat bi sekilde yetistirmedi paralari lotoya bankalara faizleri arabalara yatirdi hep ondan bundan para ister hale geldi annem elisi yapip sata sata simxi gozleri bozuldu gozluk kullanir hhale geldi olmexen once gene 10 bin lira para cekmis sonradan ogrendik o parayi nereye harcadi ne yapti ne etti kimse bilmiyor aslinda o kadar cok anlaticak sey varki simdi hergece yataga yatinca aklima geliyor hayattayken aslinda cok kiziyorxum arkasindan soyle yapti boyle yapti diye ama artik kizamiyorum galiba ozledim onu suan agliyorum buraya yazmak istedim rahatlarim diye kimseyle paylasmak istemiyorum cunki karxeslerimde onu cok ozluyor eminim cok iyi birbaba olamasada babaydi sonucda adi yetiyormus demekki Allahim hic bir evladi anasiz babasiz birakmasin babam oldukten sonra para yonunden rahatladik evin esyalri falan hersey yenilendi para bile artti ama simdide bir burukluk var evli ve gurbette oldugum icin annem kardeslerim nasil uzuluyorlar bilmiyorum hergun konussak da ben uzulmeyim diye bana bisey soylemezler neyse isde