• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü oldukça ucuza bebek bezi

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

emili80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
6
0
86
44
merhaba kızlar. siteye yeni üye oldum. daha önce eşimle bebek düşüncemiz vardı. sürekli zam geliyor diye bebek bezi almıştık annemle. fakat bazı nedenlerden dolayı bebek düşüncemiz yok artık ve bezler elimizde kaldı. bende değerlensin diye uygun bir fiyattan 3-4-5 numara olmak kaydıyla piyasa fiyatının altında bebek bezlerini satmak istiyorum. evim istabul bahçelievlerde. almayı düşünen olursa özellikle yakın oturanlara elden teslim edebilirim. piyasada 35-40 lira civarındaki bezleri 20 liradan satıcam.

markası prima. paketini 20 liradan satıyorum. ebata göre içindeki sayı değişiyor. sanırım sizin bebeğiniz doğmamış daha. en ufak 3 mumara var elimde. mega paket cinsinden mevcut. marketlerde genelde 33 tl civarı. ama ben 20 liradan vercem.

resim atabilirmisiniz. primanın birkaç çeşidi var uyarsa ben 5 numarasını almak isterim kaç paket var?
bende bahçelievlerde oturuyorum.

Son düzenleme:
merhaba. bir bayanla anlaştık. eğer vazgeçmezse bu haftasonu gelip alıcak bezlerin çoğunu. o alırsa eğer elimde sadece 2 paket molfix 5 numara kalıyor. almak isterseniz paketini 20 liradan verebilirim. marketlerde şu anki fiyatı 35 lira civarı. prima olarak 3 ve 4 kaldı elimde. fakat dediğim gibi benden almayı düşünün kişi almaktan vazgeçerse ben sizi haberdar ederim.

molfix pişik yaptı oğlumda iyi netice alamadık. tamamdır eğerbir değişiklik olursa 5 numara prima düşünürüm.

Back