- 26 Şubat 2010
- 95
- 1
- Konu Sahibi cileklPASTa
merhaba arkadaşlar,hamileyim.çok güzel bir duygu ALLAHIM inşallah,hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder.baştan anlatayım,bir buçuk yıllık evliyim,eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde3 aylık evliydik,planlı gbelik olduğu için önce doktora gittik tahlillerimi yaptırdık doktorum hiçbir sorun olmadığını 6 aylık süre vereceğini eğer olmazsa tekrardan gelin dedi ok dedik.ve olmadı tekrar gittik,bu sefer eşime bakıldı ve eşimde sorun olduğunu öğrendik morfolojisi ve spermleri bozuktu ve sperm sayısı düşüktü,şok olduk,yıkıldık,eşime ilaç verdiler 3 ay kullan tekrar bakalım dediler ama sonuç hüsran.doktorum aşılama yapalım dedi haziran ayında rahim filmim çekildi ve aşılama oldum ama olmadı,psikolojik olarak hem eşim hem ben bittik yani,tüp bebek başka çaresi yok dedi doktorum.tüp bebekte kolay bir işlem değil ve her yerdede olmuyor,arkadaşlarımdan tüp bebek tedavisinden dolayı rahatsızlanan oldu hastanede falan kaldırlar zor yani.şaşırdık kaldık ne yapalım diye.ben iyice araştırdım en iyisi kimse ona gidelim dedim,en iyisi tabi bize göre ist bülen urman,eminim başkalarıda vardır,eşim ve doktorum dediki önce burdakide git boşver yorucu olur,içimden burdakine gitmek gelmiyordu,dediğim gibide oldu gider gitmez doktor bana rahmimin bozuk olduğunu ve traşlama yapılacağını içden rahmime bakılacağını söyledi ok dedik eşimin ısrarı üzerine tarihide aldık ordan çıktım hemen doktorumu aradım dedim böyle böyle sakın yaptırma öyle bir şey yok dedi oda şaşırdı.bülent beye gittik ist ve oda bende hiçbir problem olmadığını söyledi tek embriyo ile şuan hamileyim her gün dua ediyorum ALLAHIM olmayan herkese hayırlısıyla nasip et diye işte buda benim hikayem bebeğimiz bizimle...
Son düzenleme: