Güney kore filmlerine bayılırım
Bu filmi hiç duymamıştım ama en yakın zamanda izlemeye çalışacağım..
Bu arada My Sassy Girl'ı izlemediyseniz tavsiye ederim
Süper bir kore filmidir
İnsanı kendisine hayran eden bi konusu var
Konu aynı ama biraz yüzeysel anlatmışsınız
Amerikan yapımıda var onu izlemedim
Bilmiyorum konu aynımı.
Ve hayal kırıklığı demişsiniz , inan bunu yazmanız bende hayal kırıklığı yarattı.
Aşk film değil tam , filmde bir tane bile öpüşme sahnesi yok..
Güney Kore filmi izleme heyecanıyla, DVD yi başlatıp da karşımda sıradan bir Amerikan filmini ve oyuncularını gördüğüm için yaşadım o hayal kırıklığını..
Henüz izlemedim ben de, açıkçası OldBoy'u bu kadar beğendikten sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum sırnaşık şey Ya da onlara da bayılıp hikayenin bitmesine hayıflanacağım gerçeğinden.. Star Wars serisi sona erdiğinde bitap düşmüştüm resmen
Kim Ki-Duk'un ise Dream (Bi-Mong) adlı filmini izlemiştim. Yorumları sonraya saklamakla beraber iletişim konusunda bir nokta var ki, bilerek mi yapılmış, yoksa yapılmak zorunda mı kalınmış çözemedim. Spoiler olmasın sana, daha sonra konuşuruz. Bakalım farkedecek misin?
Siz kore yapımı değilde , amerikan yapımını izlemişsiniz
Çünkü filmdeki oyuncularda koreli..
Bu arada profilimde My sassy girle ait resim albümü var
aynısı değilmi bakabilirsiniz..
Bu filmin dvd'si uzun zamandır elimde ama bir türlü izlemek gelmemişti içimden. Burdaki yorumları
okuduktan sonra izlemeye karar verdim. Tamam kurgu çok iyi ama son yarım saati falan mide bulantısıyla izledim.
Ben sevmedim, adamla kızın hikayesini başka türlü bağlasalar çok daha iyi olurdu, bu haliyle ensest bir hikayeye dönmüş :a015:
bu aralar kore filmlerine takmış ve son derece de beğenerek izleyen biri olarak listemin üst sıralarına ekledim bu filmi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?