ölcemmi ne

• Konu Sahibi Konu Sahibi perijojo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

perijojo

Ziyaretçi
ben 19 gündür adet oluyorum doktora da giitim gebelık testınden baska bıse yapmadı .ılacta yazmadı ben ne yapıcam yaaaa?mirmirmirmir

geçmiş olsun canımmm
bence başka bir doktora daha gittt ilaçla keserler
ultrason falan çekerlerr

başak bi doktora gitmen gerekiyo canım.geçmiş olsun

canım gecıktırmeden baska bır doktora gıt

töbe töbe o nasıl kıs öyle ağzından yel alsın doktorunu değiş hemen bu aralar çok mu stres yaptın bişeyi ondan uzamış olabilir hemen kötü düşünme öyle

cnm benim korkma bişey olmaz 7 vakte kadar yani 7 aya kadar yaşıyosun kendimden biliorm ölmezsin.vardır ufak tefek bişeyler strestendir büyük ihtimalle korkmaa..

ölmezsin tatlım korkma :))

Son düzenleme:
canım öncelikle geçmiş olsun seni üzmeyeyim ama anneminde 20 gün sürdü geçmeyince ameliyat oldu

cok tesekkur ederım arkadaslarr bıraz ıyı hısedıorummm saolunkaydirigubbakcemile5

doğum kontrol hapı regl dönemini uzatabilir.
10 günü geçen regl dönemi normal değil biliyorsun başka bir doktora daha danış

ayy ne biçim doktormuş o öyle...19 gündür adet görüyorsun bişiyin yokmu diyor..nasıl bişi yapmıyor yaaaa..hastaneye sağlam gidersin sakat çıkarsın zaten..maaşları bizim cebimizden ödeniyor ama accık ilgi alaka yok

Aynen canım benim reglimde 15 günden fazla sürdü doktora gittim mevsim değişikliğindendir dedi.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…