Bu işin sonu hiç iyi görünmüyor...
Bulunduğum şehirde kirasını isteyen ev sahibini öldürdü Suriyeli bir genç.
Ciddi bir tehlike var ve görmezden geliniyor,ne olacak bilmiyorum.
Halka biraz kulak verseler Suriye'li insanları dışlamadan ama kalıcı çözümler üretebilirler, hep diyorum bugün hangi ülkeye giderseniz gidin ki bu insanlar siyasi sığınma hakkına dayanarak ülkemize göç ettiler, hiçbir ülke sığınmacıların birtakım prosedürler uygulamadan ülkenin her köşesine dağılmasına izin vermez, denemesi bedava, haritadan bir ülke seçip gidin siyasi sığınma istiyorum diye
Halka biraz kulak verseler Suriye'li insanları dışlamadan ama kalıcı çözümler üretebilirler, hep diyorum bugün hangi ülkeye giderseniz gidin ki bu insanlar siyasi sığınma hakkına dayanarak ülkemize göç ettiler, hiçbir ülke sığınmacıların birtakım prosedürler uygulamadan ülkenin her köşesine dağılmasına izin vermez, denemesi bedava, haritadan bir ülke seçip gidin siyasi sığınma istiyorum diye
Benim yaşadığım yerdeki Suriyelilerin maddi durumu çok ama çok iyi :44:Her kelimesine katılıyorum.
Bu insanları madem getirdin kamplardan çıkmalarına izin verme,dışarda yaşayabilmeleri için belirli bir geliri olduğunu,sağlık sorunu olmadığını ıspatla.
Bizim hayatımızı tehlikeye atma..
Geçen hafta hastaneye gittim.
Suriyeli bir çocuk çöpleri karıştırıyor,babasıda yanında,bulduğu bir lokma simidi yedi.
İçim ezildi
Şimdi bu insanların bir kısmı gerçekten çaresizler ve çok üzülüyorum,ama öte yandan her şehirde bu insanlar için kurulmuş kamplar var ve her ihtiyaçları karşılanıyor.Doktor ve eczacı bile ayaklarına gidiyor.Neden o kamplarda kalmıyorlar?
Neden çocuklarını dilendirip herkese muhtaç ediyorlar?
İş arkadaşımın parkta önünü kesip bıçakla tehdit ederek para istemiş 3 genç,mecbur vermiş cebindeki parayı.
Hergün yeni bir olay görüyorum,duyuyorum.
Gerçekten tehlikedeyiz,Allah sonumuzu Hayır etsin..
Benim yaşadığım yerdeki Suriyelilerin maddi durumu çok ama çok iyi :44:
Bu tür durumlara maruz kalanlar için durum çok vahim onlar ne yapacaklar tabiki zarar verecekler bizimkilerde onlaraİmkan sağlanıyorsa hepsine sağlansın veya keşke durumu iyi olan suriyeliler kendi vatandaşlarına sahip çıksa:44:
Nevreste imkan hepsine var.
Kamplarda boş yer çokmuş,ama kampta kalmayı tercih etmiyorlar.
Birşekilde şehirlerde hayatını devam ettirip Suriyeye dönmeme amaçları olduğunu düşünüyorum ben.
Her kelimesine katılıyorum.
Bu insanları madem getirdin kamplardan çıkmalarına izin verme,dışarda yaşayabilmeleri için belirli bir geliri olduğunu,sağlık sorunu olmadığını ıspatla.
Bizim hayatımızı tehlikeye atma..
Geçen hafta hastaneye gittim.
Suriyeli bir çocuk çöpleri karıştırıyor,babasıda yanında,bulduğu bir lokma simidi yedi.
İçim ezildi
Şimdi bu insanların bir kısmı gerçekten çaresizler ve çok üzülüyorum,ama öte yandan her şehirde bu insanlar için kurulmuş kamplar var ve her ihtiyaçları karşılanıyor.Doktor ve eczacı bile ayaklarına gidiyor.Neden o kamplarda kalmıyorlar?
Neden çocuklarını dilendirip herkese muhtaç ediyorlar?
İş arkadaşımın parkta önünü kesip bıçakla tehdit ederek para istemiş 3 genç,mecbur vermiş cebindeki parayı.
Hergün yeni bir olay görüyorum,duyuyorum.
Gerçekten tehlikedeyiz,Allah sonumuzu Hayır etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?