Cilt Bakımı Ürünleri olay kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım şimdiye kadar cilt tipime uygun normal nemlendiriciler kullanıyordum ama artık 30 una merdiven dayamış biri olarak anti-aging ürünler kullanmak istiyorum.özellikle göz çevremde hafif hafif mimik kırışıklıkları başladı.arştırdığım kadarıyla gerek etkisi gereksede fiyatının uygun olması yönünden olay markanın ürünlerine karar verdim.yalnız hangi serisi benim yaşıma uygun onu bilmiyorum.total effects serisimi yoksa regenerist mi kullanmalıyım?temizleme ürünlerini ,göz çevresini, gece ve gündüz nemlendiricilerini almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlemi?şimdiden sağolun arkadaşlar.opuyorumnanaktan

şimdi belki siz neden satan kişilere sormuyorum diye düşünürsünüz:ben bu ürünleri internet üzerinden alacağım bulunduğum yerde yok onun için uzmana danışma şansımda yok.nettede 2 saattir bakıyorum böyle bir bilgi bulamadım kızlar yardımcı okursanız çok sevinirim

o kadar okuyan olmuş ama tek bir cevap bile gelmemiş ya:2:aranızda hiç kullanan yokmu arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…