• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olası bir gebelikte lazer epilasyon

KARAFESLEGEN

RabbiminLütfuHosgeldin
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
2.915
6
356
İzmir
kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum, bu arada bebkte düşünüyorum..Allahım izin verirde bir bebek sahibi olursam lazer epilasyonu kesmek zorunda mı kalacağım..araştırma yaptığım yerler zararı olmayacağını söyledi..ama internet te bir sitede yapılmamalıdır yazıyordu..başına gelen varmı , yada bilgisi olan ?

canım benim gittiğim bir merkezde kadının biri 6 aylık hamileydi ve yüzüne yaptırdı..hatta bende şaşırmıştım..sen bunu kadın doğumcuya sor daha kesin bilgi olur

gebelikte yapmıyorlar cnmmm ben öyle biliyorumm sonuçta ışınnnnn bebege zararı olabilir...9 ay sabret sonra yaptırırsın..hem hamileyken hormonlar baya bi değişiyoooo sonrasında yaptırman daha mantıklı..

ben koltukaltim icin gitmistim epilasyona.evli oldugumu biliyorlardi ve bana dediler ki,hamile olmadigin surece gelebilirsin epilasyona.gebeyken zararliymis.

Canım hamilelik sırasında ara wermek iyi olur hamilelik sonrası dewam edersin bazıları zararsız diyo ama bence yaptırma doğumdan sonra ya bırakırsın hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

hepiniz sağolun arkadaşlar, doktorumda şuan yapmamda sakınca olmadığını söyledi..ama gebelikte yapamayacağım, gideceğim merkez de yapmıyormuş zaten hamilelikte...
neyse ben başlamaya kara verdim, bkalım hayırlısı

Back
X