- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
Selam kılıçEn kısa zamanda... Önce Pureology yazısını hazırlamam lazım. Malum ilk şişeyi bitirdim artık adam akıllı bir yorum yapabilirim.
Ben Liquid Keratin markası kullandım memnun kaldım. Keratinbakim . Com adresinden almistimMerhaba keratin yuklemesi için ne marka kullandınız acaba bende evde kendim yapmak istiyirum
Ara ara kampanyalar yapıyorlar ben %30 indirim yaptırmıştım. Birde uzun süre kullandım. 4 ay oldu krem şampuan ve maskeden var hala. Evde kimseye kullandirmiyorum :)Teşekkürler cevabınız için ama çok yüksek fiyatı
Selam kılıç
Boyadan yıpranan kuruyan taranmayan saça ne önerirsin bakım olarak.
Canım uzama yok ama birbirine giriyo yıkanınca düğüm oluyo bildiğin ve çıtır çıtır kopuyo tabi hırpaladığım için.Selam canım...
Saçlarında ıslakken uzama kopma var mı? Saç tipin nedir bana bunları yazarsan bir kaç önerim olabilir.
TamamCanım uzama yok ama birbirine giriyo yıkanınca düğüm oluyo bildiğin ve çıtır çıtır kopuyo tabi hırpaladığım için.
Şunuda belirteyim bu boyalı kısımda var boyasız kısımda yok. Ombreliyim
Merhaba kızlar olaplex diye birsey cıkmıs sacı içindekı kopmus bagları onarıyormus. Kuaforume sordum yaparım ama keratin bakımı daha cok tavsiye ederim dedi buarada keratin bakım dedigi brezilya fönü benim ablamda yaptrmstı o da memnun ama uc gün sacı kafasına yapısık dolastı bende hergun dus alan biri olarak kuafore sordum bi gün surecek sadece dedi saclarım ombreli rengi cok acılır mı bilemedim sac uclarım istedigim kadar yumusar mı yada ne dersiniz
Ben yeni keratin yaptırım aynı gün yıkadım. Marcia Teixeira diye bi marka ile yaptı kuaförüm. Cokkkkk güzel oldu tavsiye ederim.
Ben yeni keratin yaptırım aynı gün yıkadım. Marcia Teixeira diye bi marka ile yaptı kuaförüm. Cokkkkk güzel oldu tavsiye ederim.