Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ara ara kampanyalar yapıyorlar ben %30 indirim yaptırmıştım. Birde uzun süre kullandım. 4 ay oldu krem şampuan ve maskeden var hala. Evde kimseye kullandirmiyorum :)
Canım uzama yok ama birbirine giriyo yıkanınca düğüm oluyo bildiğin ve çıtır çıtır kopuyo tabi hırpaladığım için. Şunuda belirteyim bu boyalı kısımda var boyasız kısımda yok. Ombreliyim
Canım uzama yok ama birbirine giriyo yıkanınca düğüm oluyo bildiğin ve çıtır çıtır kopuyo tabi hırpaladığım için. Şunuda belirteyim bu boyalı kısımda var boyasız kısımda yok. Ombreliyim
Merhaba kızlar olaplex diye birsey cıkmıs sacı içindekı kopmus bagları onarıyormus. Kuaforume sordum yaparım ama keratin bakımı daha cok tavsiye ederim dedi buarada keratin bakım dedigi brezilya fönü benim ablamda yaptrmstı o da memnun ama uc gün sacı kafasına yapısık dolastı bende hergun dus alan biri olarak kuafore sordum bi gün surecek sadece dedi saclarım ombreli rengi cok acılır mı bilemedim sac uclarım istedigim kadar yumusar mı yada ne dersiniz
Günlük kullanım içinde şampuanlarını aldım mis gibi kokuyor. Keratini tabiki profesyonel kuaförler yapıyo ama sonrası için şampuanlarını internetten aldım. Markanın Türkiye satış sayfası var Esvetica.com keratin den sonrası da çök önemli. Bendim gibi asi ve dalgalı saçlarınız varsa
Ben de olaplex ürünü çok duydum. Ama çok pahalı gerçekten. Sonra başka bir firmayı buldum Liquid Keratin firmanın adı. Fiyat performans açısından harika diyebilirim arkadaşlar oil plex diye bir ürünü var saçlarına sürekli açıcı uygulayanlar kesinlikle kullanmalılar ki zaten o kadar az ekliyorsunuz ki açıcının içine ürün bitmiyor. Saçlarım açıcı yüzünden çok zarar gördüğü için toparlamak istedim. Yanan Yıpranan Saçlara Keratin Bakım Setini aldım ekonomik geldiği için sonra tekrar serum aldım. Çünkü saçlarım gerçekten çok yıpranmıştı. Bu olayları anlattığımda saç bakım uzmanları ile görüştüm. Oil plexle tanıştım ve gerçekten sürekli açıcı uygulamama rağmen saçlarım yıpranmıyor. Bütçesini düşünenlere kesinlikle öneririm.