Olağanüstü doktorum Mete Düren ve ameliyat hakkında sorularım

hayır canım çok değil. ben de senin yaşadıklarını yaşadım o yüzden seni iyi anlıyorum. yok daha izi geçmedi ama genişliği daraldı gittikçe küçülüyo izi de doktor 1 sene içinde geçer ... ip kalınlığında zaten o kadar da beli etmiyo boyun çizgim hizasında olduğu için.

ameliyatta patoloji sonucunda nodüller büyük çıktığı için doktor tüm tiroidi aldıve atom önerdi . 1 ay sonra da ceraahpaşada nükleer tıpta radyo iyot aldım 2 gün kaldım hastanede.. radyo iyot aeliyatta kalan gözle görülmeyen küçük parçaları yok etmek içindi 3 ay sonra kontrolde belli olacak tamamen etki edip etmediği radyo iyotun. anlayacağın şiömdi herşey yolunda umarım da böyle devam eder.

hayır canım çok değil. ben de senin yaşadıklarını yaşadım o yüzden seni iyi anlıyorum. yok daha izi geçmedi ama genişliği daraldı gittikçe küçülüyo izi de doktor 1 sene içinde geçer ... ip kalınlığında zaten o kadar da beli etmiyo boyun çizgim hizasında olduğu için.

ameliyatta patoloji sonucunda nodüller büyük çıktığı için doktor tüm tiroidi aldıve atom önerdi . 1 ay sonra da ceraahpaşada nükleer tıpta radyo iyot aldım 2 gün kaldım hastanede.. radyo iyot aeliyatta kalan gözle görülmeyen küçük parçaları yok etmek içindi 3 ay sonra kontrolde belli olacak tamamen etki edip etmediği radyo iyotun. anlayacağın şiömdi herşey yolunda umarım da böyle devam eder.
maşallah, inşallahhh herşey yolunda gider, iyi ol... evlimiyidin
? çocuk filan var mı?

merhaba canım geçmiş olsun ...

ben de hipertıroıd hastasıyım( graves ) amelıyattan başka care yok gıbı gozüküyor.. aslında cok mutsuzum ama bellı etmemeye calısıyorum .. tıroıd bezının tamamını alacaklar.. amelıyat ve sonrası .. kılo alımı olur mu? adet duzensızlıgı yasar mıyım? ses kısıklığı olur mu? metabolızmam ve hormonlarım ne alemde olur kımbılır?

amelıyatımı mete beyın yapmasını ıstıyorum .. ucret ve prosedur konusunda bılgı verırsen cok memnun olurum .. ne guzel sen emın ellerde sorunsuzca kurtulmussun .. takrar gecmış olsun ...

arkadaşlar ben de 1 hafta önce total triodektomi oldum,dr levitronu kesti.Patoloji sonucuna göre diyor.Ameliyattan hemen sonra hormon ilacı almayan var mı?

arkadaşlar bende mete düren'e ameliyat olmak istiyorum. ama kastamonuda yaşıyorum. istanbulun hiç bir yerini bilmiyorum. muayenehanesini bulmak çok zormu. ameliyat kaça mal oluyo doktor biz iyönlendiriyomu. ben zaten panik bir tipim bana beni yumuşatıp rahatlatacak bir doktor lazım.şimdiyekadar asık suratlı doktorlardan bıktım. mete bey güleryüzlümü nasıl biri moral veriyomu

Benim teyzem mete dürenin hastası, oda ameliyat oldu yıllar oldu tiroid bezini aldırdı suan ilac kullanıyor. O memnun kaldı.

sevgili larus
bende mete bey aracılığı ile troididnden kurtulanlardanım karizması ve beyefendiliğinin haricinde troid konusunda zaten türkiyede değil dünyada tanınan bir isim kasımın ilk haftası ameliyatımı oldum fulya acıbadem hast.de gerçi ben önce ilhami beye gittim ilhami uslu o da i.ü cerrahpaşa tıp nükleer tıp a.b.d başkanı mete beyle o beni tanıştırdı. tioid mevzusunda 2 dr olur birincisi nükleer tıp ameliyat olup olmayacağını o söyler 2. cerrah tabi cerrahda kont eder sonra gidersin cerrah aml.yapar ondan sonrada nükleer tıp ömür boyu takibini yapar ben total aldırdım papillar kanser çıktı radyoiyot aldım bu hafta mahpusluğum bitti:) inş. seninki temiz çıkar gerek kalmaz acil şifalar..

Öncelikle çok geçmiş olsun,Mete Bey'in yaptığı ameliyat size ne kadara maal oldu öğrenebilir miyim biz henüz muayene olmadık ama amelıyat olmam kesin ücreti nedir?

X