Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nıldayı ben de okumustum. bır kere ama nasıl 1 kere??kız zaten klomen kullanıp catlatma ıgnesı vurdurmus tabiki 1 kere olcak olursa da zaten o 1 kerede olcak:Roflol: onu örnek alamayız çünkü ne zaman yumurtlycgını zaten biliordu
eyifcim onemli olan 10kere yapmak deil yumurtlama gününde tüplerde sperm bulunması.zaten zor olan o tek gunu bulabılmek.Allahtan ki sperm bikaç gun yasayabilior yoksa kimse hamile kalamazdı.nerden bilcez her ay o güne denk getirmek cok zor olurdu.kısacası yumurtlama gununu kesin biliorsan tek denemeyle hamile kalabilirsin.zaten yumurtlama oncesi ve sonrasindaki dısında diğer yaptıklarımız boşa gidioo o günleri atlamamak için mecbur gunasırı olmalı.ama eger sorun suysa ben gecen ay 1 kere korunmadan ılıskye gırdım hamıle olabılırmıyım dıosan EVET olabılırsınyerimseniben
slm nelif iyi dielim iyi olalım sen nasılsın
canım yumurtladnı nerden bılıosun atesın kesın artması gerekırdı benım de artmadı henuz yanı testın fılan anlamı kalmadı.zaten gecen ay 42.gunde adetım geldı 28.gun yumurtlamıs olmam gerkıo belkıde hıc yumurtlamadım.bu ay 28ıncı gunde artacakmı bakalım ısı dr gorunmem lasım.adetım gelsın 3.gun hormon testıne gıdecem
adet bittikten bi süre sonra yumurta akı kıvamında akıntı oluyo işte o an büyük anmış yumurtlama zamanımız oluyormuş öyle olduğumuzoa ilişkiye girecekmişiz ben öyle anlıyorum yumurtladığımı :)
anladım canım ınsallah denk gelmıstır.benım de o cıvarda gezıo bak dogruymus dr lar da yetersız demıs bu durumda bı terslık var demektır canım.sanırım senın de adetler duzensız 1ay 12 bır ay 18ınde yumurtladıysan.benım duzgundu 28-29gunde gelırdı ama hazıranda 6gun gectı ve gecen ay boyle oldu sımdıde ısı artmadıgı ıcın moralım bozuldu adet gelsın de dr gıdecem.ben de 1 umut 28.gunu beklıorumsırnaşık şey