• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Olabilir mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rengerenkcicekler

Meliha
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
205
241
53
33
Herkese merhaba Hanımlar adetimin üzerinden 10 gün geçti test yaptım ama testte başta hiç bir şey çıkmadı hatta içi hepsi kırmızı oldu gerçi ben de pek ihtimal vermiyordum çünkü evleneli 3 yıl olacak hiç korunmadık ve eşim de problem var dr aşılama yada tüp bebek demişti testi çekmeceye koydum ve 2 satten fazla bir süre sonra baktım ve çift çizgi olmuş hemen dr için randevu aldım ama kanda çıkmamasından çok korkuyorum çünkü çok bir süre sonra çift çizgi oldu bu saatte yerimde duramıyorum. Çok da umutlanmak istemiyorum çünkü dr yok derse çok dağılırım.Sizce olabilir mi yanılma payı var mı bu testin?

Eklentiler

• 16009905899811396174980315725680.jpg
    16009905899811396174980315725680.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 105
Herkese merhaba Hanımlar adetimin üzerinden 10 gün geçti test yaptım ama testte başta hiç bir şey çıkmadı hatta içi hepsi kırmızı oldu gerçi ben de pek ihtimal vermiyordum çünkü evleneli 3 yıl olacak hiç korunmadık ve eşim de problem var dr aşılama yada tüp bebek demişti testi çekmeceye koydum ve 2 satten fazla bir süre sonra baktım ve çift çizgi olmuş hemen dr için randevu aldım ama kanda çıkmamasından çok korkuyorum çünkü çok bir süre sonra çift çizgi oldu bu saatte yerimde duramıyorum. Çok da umutlanmak istemiyorum çünkü dr yok derse çok dağılırım.Sizce olabilir mi yanılma payı var mı bu testin?
Bariz var hayırlı olsun testte ki kırmızılık geçince sonuç çıkıyor siz kızıllık gitmeden çekmecede koyduysanız görmemişsin yarın ilk iş kan verin merak etmeyin kanda da çıkar evelallah 😍😍🤲🤲

Bazen çıkmayabiliyor canım inşallah vardır :KK16:benimde aynısı oldu kanım 0 çıkmıştı şaşırmıştım tabi herkesin Farklı olabiliyor birde bekleyen testler yanıltabiliyor en iyisi kana bakıp emin olmak😊

Bazen çıkmayabiliyor canım inşallah vardır :KK16:benimde aynısı oldu kanım 0 çıkmıştı şaşırmıştım tabi herkesin Farklı olabiliyor birde bekleyen testler yanıltabiliyor en iyisi kana bakıp emin olmak😊
Öyle yapacam dediğim gibi eşim de problem var bu yüzden umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da çok heyecanlandım hayırlısı artık kan testi yapalım görecez

Ben hamile olduğunuzu duşunuyorum. Bende ilk gebeliğimde adetimin bir gün gecikmesiyle test yapmıştım. Ancak 10 dk filan geçmiş ve cizgi olmamıştı. O moralsızlıkle yatıp uyumuştum. Daha sonra testı çöpe atarken görmuştum ikinci çizgiyi meğer 3 haftalık hamileymişim

Keşke testi tekrarlasaydınız randevu almadan önce.
O kadar vaktim yok çünkü eşim yarından sonra gündüzleri evde olacak ve gece gidecek bu akşam da adet oldum mu diye sordu ne olur ne olmaz boşuna umutlanmasin diye test yaptığımı söylemedim. 5 gün sonra evlilik yıl dönemimiz ve varsa sürpriz yapmak istiyorum o yuzdenevde olursa dra gitmem zor olacak

Son düzenleme:
O kadar vaktim yok çünkü eşim yarından sonra gündüzleri evde olacak ve gece gidecek bu akşam da adet oldum mu diye sordu ne olur ne olmaz boşuna umutlanmasin diye test yaptığımı söylemedim.
Bu anlattıklarınızla ilgisi ne anlamadım. Bir test daha alıp yapacaksınız?

Merhaba teste bakınca pozitif. Fakat 2 saat sonra çıkmış. Umudunuzu kırmak istemem ama ben bunu defalarca yaşadım. Direkt kan vermeye gittim o kan sonucu beklerken ömrümden ömür gidiyordu ve eve dönerken hep ağlayarak döndüm... AMA ALLAHTAN UMUT KESİLİR Mİ HAŞA.. BELKİ DE VARDIR. İNŞALLAHH VARDIR.

Öyle yapacam dediğim gibi eşim de problem var bu yüzden umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da çok heyecanlandım hayırlısı artık kan testi yapalım görecez
Hayırlısını diliyorum tüm anne olmak isteyenlerin adına İnşallah isteyenlerin kucağı boş kalmasın 🤲🏻 Hiç belli olmaz canım bazen bi bakıyorsun oluvermiş herşeyden önce çok stres yapmamak 😇 bize de haber ver sonucu canım

Ben hamile olduğunuzu duşunuyorum. Bende ilk gebeliğimde adetimin bir gün gecikmesiyle test yapmıştım. Ancak 10 dk filan geçmiş ve cizgi olmamıştı. O moralsızlıkle yatıp uyumuştum. Daha sonra testı çöpe atarken görmuştum ikinci çizgiyi meğer 3 haftalık hamileymişim
İnşallah Öyledir 5 gün sonra evlilik yıl dönemimiz eşime çok güzel sürpriz olacak

Hayırlısını diliyorum tüm anne olmak isteyenlerin adına İnşallah isteyenlerin kucağı boş kalmasın 🤲🏻 Hiç belli olmaz canım bazen bi bakıyorsun oluvermiş herşeyden önce çok stres yapmamak 😇 bize de haber ver
Allah razı olsun Aminn inşallah Rabbim herkes icin hayırlısını nasıl etsin. Haber verecem elbette

Merhaba teste bakınca pozitif. Fakat 2 saat sonra çıkmış. Umudunuzu kırmak istemem ama ben bunu defalarca yaşadım. Direkt kan vermeye gittim o kan sonucu beklerken ömrümden ömür gidiyordu ve eve dönerken hep ağlayarak döndüm... AMA ALLAHTAN UMUT KESİLİR Mİ HAŞA.. BELKİ DE VARDIR. İNŞALLAHH VARDIR.
Tabiki de Allah'ın takdiri ben çok test yapmam 2 yada 3 defa yapmışımdır bunlarda da tek çizgi hemen belli oldu zaten ilk defa böyle bişey yaşadım bu yüzden yaşayanlardan fikir almak istedim çünkü kanda çıkmazsa bunu yaşayanlar var diye çok hayal kırıklığı yaşamamak için konu açtım

Adetten 10 gün sonra mı 😳 üstüne görmüş olsan çok çok koyu çıkardı diye düşünüyorum. İnşallah yalancı pozitif değildir ama pozitifse dengeler şaşıcak

Back