• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

filtercoffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
298
Puanlar
23
Merhaba hanımlar.
9 aylık evliyim yani bu konuda tecrubesizim o yüzden yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. Henüz çocuk düşünmüyoruz ama adetimin üzerinden neredeyse 10-15 gün geçti. Biraz stresliyim iş yuzunden, o yüzden duzensizlesti diye düşünmüştüm ama hala adet olmadım ki normalde en fazla 2-3 gün sarkar. Bu arada korunuyoruz(prez. ile), açıkçası o yüzden imkansız görüyorum ama Sizce hamile olma gibi bir ihtimal var midir test alsam mı?

Yoktur bişey hava değişimi stresten olabilir ! Aklım kalmasın diyorsan bi idrar testi yap yine de

Teşekkür ederim kimseyle paylaşamamistim cevabınız aklımdaki soru işaretini giderdi
Çok çok düşük bir ihtimal prezervatif de delik olması gerek ki hamile kalasınız bence o da imkansız gibi bişey :) aklınızı ferah tutun

Çok çok düşük bir ihtimal prezervatif de delik olması gerek ki hamile kalasınız bence o da imkansız gibi bişey :) aklınızı ferah tutun

Keşke delik olsaymis diyorum bazen ama düşününce de ödüm kopuyor:) Allah hayırlısıyla 1yil sonra nasip eder inşallah...ben de anne olurum inşallah...sağ olun

Back
X