Olabilir mi acaba? Cok istiyorumm:)

pastanedekikiz

müngke tengriyin küçüdür
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
121
38
98
34
İstanbul
Oncelikle boyle bir konu acarken cekimsee kaldim. Bu konu var mi yok mu bilmiyorum daha yeniyim sizlere sormak istedim. Gecen gun birden bir cocuk hevesi kapladi icimi:) calismalara basladik.....(utandim:)) ama gecen ayin 26sinda adet olmustum, bu ayin 3u oldu hala adet olmadim. Bazen gecikiyor benimki biliyorum. Ve biz bu cocuk calismasina dun basladik yani ayin 2sinde. Olur mu boyle olmaz mi dersiniz cok heyecanliyimm :) epeyi uzun oldu kusura bakmayin. Cevaplarinizi bekliyorum:)

merhaba arkadaşım,
çocuk çalışmasına 2 sinde başladıysan ovulasyon günü dışı olduğu için gebe olacağını sanmıyorum maalesef ama daha önceden de çalışma yaptım diyorsan ve gecikti diyorsan, bence hemen bir gebelik testi almalısın pastanedeki kız :)
hatta beta hcg yaptırmalısın gerçekten bu dediklerime uyduysan, bol şanslar ..

Yok daha once calismadim hic. 1 haftalik normal bir gecikmeden sonra ayin 2sinde basladim. Hamile kalamam yani.... Ama cok istemistimm cookk tesekkur ederim cevapladiginiz icin :))

inanmıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz bende son 2 haftadır çok istiyorum acaip duygusallaştım bu konuda eşimi ikna etme çabaları başladı neyseki ikna oldu. Yakında inşallah başalayacağız çalışmalara umarım olur

bende bende bende :) bundan tam 2 hafta önce bizde başladık çalışmalara :) ama maalesef ben epey uzun bir süre doğumkntrl hapıyla korundum...o yüzden hemen olma olasılığı çok düşük gerçi bırakalı 2 ayı geçti ... :S her ne kadar heyecan da yapsam umudum da yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…