okuyunca iciniz burkulacak..........

ayy canım yaa ben anne değilim ama içim bi tuhaf oldu. yeni doğan bebeklerini çöp konteynırlarına cami avlularına bırakan vicdansızlar baksında örnek alsınlar hayvanlardan.

ay kıyamam yaaa uyandırmaya çalışıyormuş bide.. içim bi hoş oldu gerçekten teşekkürler paylaşım içinn

canım benım ya..... ınsanın ıcı kotu oluyo valla hayvanda olsa annelık duygusu ıste allah hepımızın bebıslerını korusun uzun omurler versın ınsallah

gece gece çok kötü oldum annelik bu insan hayvan farketmiyor işte..............:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bebegini satanlara ,cami avlusuna terkedenlere, sirf dikkatsizliginden hamile kalip kurtaj yaptiranlara ,bebegini cop bidonlarina birakanlar umarim su gorilcikten azicik INSANLIK,ANNELIK ogrenirler nasilda umutsuzca tutmus bebegini icim parcalandi annelik baska sey....

kesınlıkle katılıyorum.boyle ınsanlarda bıde o ınsanlara ınsanlık ogretecek hayvanlarda....

senağlama canım benim kıyamadım ya ne olursa olsun anne bambaşka birşey yaa .senağlama ahh annem ahh çok özledimm senisenağlama

Yavrularını çöpe atan, apartman kapılarına ve cami avlularına bırakıp kaçan annelere ders ve ibret olsun...

Evde çene yaparken,ufak çocukları kapının önünden kaybolan anneler(?)İyice bakın!Bir anlam ifede edecekmi?
bu iki yaziyi iki kisi yorum yapmis sayfada gercekten de dogru solemisler
ibret olsun icim bi tuhaf oldu

bende dün haberlerde izlemistim cok kötü oldum.annelik iste hayvanda olsa o bir anne......

demin rastladim bu habere icim burkuldu anne olmak hakikaten dunyadaki en ozel duygu bu hayvanlar icinde farkli degil http://www.hurriyet.com.tr/dunya/9690116.asp?gid=229&sz=85529

canım bunu görünce çok etkilendim ve 2 ay önce bizim bahçede bitane kedi doğu yapmış 5 tane yavru 4 tanesini taşırken gördüm ötekini taşımamış biizim bahçede bırakmış ve bizde bunun farkına vardık hergün yavru kediye süt verdik ama işe yaramadı sonuçta oda bi yavru ve onunda anne sütüne ihtiyacı var dimi ve kedicik öldü

hayvan da olsa anne işte.bir de evlatlarını bırakıp giden hatta bi köşede doğurup o günahsızları öldürüp atan anneler de var.onlara anne demek olmaz tabi şu hayvan kadar bile olamayan yaratıklar işte..

annelik işte..olamayanlar anlamıyorlar..ben de anne olmadan bu kadar yoğun hissetmiyordum çünkü..ama bir de anne olup hala hissetmeyenlerde var..onlara da insan söyleyecek söz bulamıyor..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…