Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

Senin adına çok sevindim allahım edilen duayı geri çevirmez çok şükür yarabbim bana da nasip etti bende anne olacam inş allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin..

Tebrik ederim...Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.Tabiki duanın açamıyacağı kapı yoktur.Abimin eşi 2,5 yıldır uğraşıyo.Geçenlerde forumları okurken rastladım.41 gün meryem süresini okuyup hamile kalan arkadaşlar varmış.Hemen söyledim ve okumaya başladı 41 günü tamamlamadan bu gün hamile olduğunu öğrendik.Yeterki inanarak dua edelim.Rabbim biz kullarının duasını geri çevirmez.Bende 5-6 aydır istiyorum ama rabbim daha nasip etmedi...Bende meryem suresini okumaya başlıycam..

kız ağlatttın beni:) rabbim o kadar merhametli ki o isteyince olmayacak birşey yok rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş:)

Okurken cok duygulandım gözlerim doldu ne mutlu sana canım kurban olduğum Rabbim kullarına kıyamaz senin de bu masum isteğini geri cevirmemiş demekki çok istemişsin resmen bir mucize olmuş.yavrunu güle güle büyütmeni dilerim..bana da dua et nolur geçen sene erken doğum yaptım bebeğimi yitirdim.biz de eşimle hamileyken tefriciye okumuştuk yavrum sağ salim doğsun diye ama ben kurtuldum o üç gün sonra cennete uçtu.bizim dualarımız kabul olmadı diye düşünmedim ama.belki ben de ölecektim yada rahmim alınacaktı dualar sayesinde en kötüyü yaşamadım.Rabbim neylerse güzel eyler.boynum kıldan ince.şimdi gene hamileyim ve yine aynı şeyler olurmu diye korkuyorum dua edin ne olur..

Merhabalar, senin adına çok sevindim. Benim hamileleğim de seninkine çok benziyor. pko hastasıyım. adet olamayınca doktora gittim ve muayene edip adet söktürücü verdi. adet söktürücüyü kullandım ve adet olmayınca hamile olduğumu öğrendim. şu an 8 haftalık. benim ikinci bebeğim. çok istiyordum ama şimdi korkuyorum. bir şey olur mu? diye. senin bebeğin doğmuş sanırım. Allah uzun ömürler versin. herhangi bir sorunla karşılaştın mı? lütfen beni bilgilendirir misin? çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Tüylerim diken diken oldu. Bende polikistik over hastasıyım. 15-20 tane mm lik kistleri var. Doktor bana tedavi vermedi 6 ay olmazsa öyle geldi. Ama tedavisiz çocuğun olması çok zor dedi. Şubat ayında korunmayı bıraktım şuan 5 haftalık hamileyim. Herşey Allah'tan. Allah herkese bu duyguyu tattırdı inşallah.

Güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler. Konum çok eskiydi ama sayenizde ben de o günlere gidip Rabbimin mucizesini hatırladım.Allah benim sadece kendisinden istememi ve ona dua etmemi bekliyormuş sanki...Allah isteyen, el açıp da dua eden herkese versin inşallah.

Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok şükür hiç bir sorunla kaşılaşmadım ben hamileliğim boyunca. Hatta doğumum bile çok kolay oldu. Bir çok kişinin yaşadığı hiçbir sorunu yaşamadım..Allah'ın hikmetiyle herşey yolunda gitti.Gebelik süresinde de bebek büyüdükçe kist küçüldü, sonra da kayboldu. Sezeryan esnasında dr rahmi kontrol ettiğini söyledi, bişey yokmuş. Sen de inşallah bu dönemi sorunsuz bir şekilde atlatır, bebeğini kucağına alırsın...

Teşekkür ederim cevabınla beni biraz rahatlattın.Ben en son bir prof. gittim, hiç bir şeyin garantisi yok istersen aldırın dedi. Tabbiki aldıramzdım, rabbimin hikmeti.

Allahu ekber, elhamdülillah alemlerin şanı yüce Rabbine
Ne güzel Allahın lütfuna eren bir kul olmuşsunuz, Allah tamamına erdirsin, rahmetini de hepimize nasip etsin inşallah

bende bu sekilde bir mucize istiyorum..

doktora gidip demek istiyorum bak haksizdin hamile kaldim ve Allahin izniyle biseyde olmadi dogurdum cougumu..

Ne büyük bir mucize, rabbimm isteyen herkese bunu yaşatsın inşallah. Dünya duayla dönüyor......

Çok etkilendim canım benim Rabbim OL desin yeter ki
önündeki tüm engelleri siler geçer Bende 2 aylık bebeğimi
kaybettim gece gündüz dualar ediyorum rabbime inşallah dualarımı kabul eder
AMİN

durum anlatamayacağımm kadar uzun ve üzücü ne yapsam çözum bulamadım başımdaki dertten dualara ihityacım var bende başladım 4444 tane salat ı tefriciye duasına bana yardım eder misiniz çok ihtiyacım var

Rabbim evladini sana bagislasin..insallah beni eboyle bir mucize bulur...gonulden diliyorum bunu

tebrik ederim okurken tüylerim diken diken oldu rabbim dileyen herkese nasip etsin

Ennn önemlisi olacağına inanarak yapmânız..hocalarımız derdi hep Allah'ı sınamayın bakayım bu duayı edersem verecek mî diye.vereceğinden emin bi şekilde yapı n..:) B'nde hamîle kalmadan önce hacet namazı kıldım istedim Rabbimden hep .. Elhamdülillah hemen nasip etti.eltiminde 6 senedir olmuyodu çocuğu 5 ay boyunca dua etti özel bi dua ve kîst olmasına rağmen sağlıklı bi gebeliği var elhamdulillah Rabbim in imtihanı herkese farklı kiminin rızkı dar olur kîminin parası olur huzuru olmaz kîmisi bebekle kimisi anne babayla sınanır işte.. Ama hadisi şerif var " yalan yemin rahimleri kısır bırakır" diye eğer yanlış giden düzeltemedîğimiz seyler varsa hayatta yaşantımızı gözden geçirelim inşaAllah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…