okuyun kızlar çatlaklar için ben denedim hiç çatlak olmadı

hahaha azmin zaferi işte :) kesinlikle denicem :)
Evet benim geçen haftaya kadar 4üzlerim vardı o yüzden karnım şuan 6 aylık hamile arkadaşımla aynı :) tabi artık 2 taneyle devam ettiğim için genişlemesi yavaşlar sanıyorum..

kızlar bende 6 haftalık hamileyim dediğinizi yapıcam ama önceden olan çatlaklarada işe yarar mı ki ya nolur yarasın yaaaa

önceden olan çatlaklarada işe yaramaz

o kadar şey denedim
yok yok yok
beyaz çatlakların çözümü yok
kabul ettim artık

kızlar benim vücudum oldukça alerjik, doğuma 1/2 ay kala ürtiker oldum , vücudumu her yağlamam da kaşınmaya başladım,ama ürtiker nedir onu da bilmiyordum.doktora gittim bi şey demedi, hafif bi ilaç yazdı. ben tabi nasıl kaşıdım o krem sürdüğüm yerleri.resmen tırnaklarımla kazımışım, özellikle uyurken.ve doğumdan sonra kendi yaptığım çatlaklar belirdi,önceleri çok iğrençti ,yol gibi ve kızarık her yerimde .o zamandan bu zamana 6 yıl oldu. çok şükür tenim beyaz ve çatlaklar sedef renginde ve çatlaklar daraldı rahatsız edici değil.rahatça bikinimi giyebiliyorum.ama keşke oluşmuş çatlakların da bi çaresi olsaydı.o zaman ki aklıma ve o doktora çok kızıyorum . ama iş işten geçti...

Karışımı denedim bende talya çatlak önleyici bitkisel karışım ile sert kakao yağı vardı onlarla ampulleri ve vazelin marka kakao kremini karıştırdım. Kakao yağını benmari erittim.tüm karışımla küçük kavanozda birleştiedim. 24 saatten fazla cildimi nemli tutuyor. Yumuşacık kalıyor. Harika bişey oldu. Çok teşekkür ederim. Şuan 27 haftalık hamileyim ve vücudum çatlağa çol yatkın ergenlikten vardı biraz daha oldu çatlak kremi kullanmama rağmen. Umarım önler bu karışım. Piyasada daha iyi ve doğal bir krem olduğunu sanmıyorum.

Merhaba. Catlak korkusuyla krem arayisina girmisken bu topigi okudum. Kakao yagi ham kakao yagi mi olacak yani katı halde olan eritilen, yoksa şişelerde olan sivi yag gibi olandan mi?

Benim yuzum de oldukca kuru. Yuz icin onerebileceginiz bir sey var mi?

Merhaba. Catlak korkusuyla krem arayisina girmisken bu topigi okudum. Kakao yagi ham kakao yagi mi olacak yani katı halde olan eritilen, yoksa şişelerde olan sivi yag gibi olandan mi?
Bence direk lierac çatlak kremi al kullan, göğüs etrafı da dahil olmak üzere, kalçalar ve göbek bölgesine her gün sür. Benim ilk gebeliğimde kızım 4 kilonun üzerinde doğdu ve çok büyüktü karnım. Ona rağmen bir tane bile çatlak olmadı. Tavsiye ederim. Doğumdan sonra kullanmayı bırakmıştım, keşke göğüs etrafına devam etseydim. Süt dolduğu için büyüdü ve göğüs bölgem çatladı krem sürmediğim için.

Hangi kremi kullandiniz

Lierac gebelik dönemi çatlakkremi

Bende onu kullanıyorum 2 haftadır. şu an tam 18+0 dayım. Umarım benimde sizin gibi hiç çatlamam olmaz. Gerçi ben zaten büyük göğüslüydüm daha 3. ayda dahada büyüyen göğüslerim çatlamaya başladı. En azından onu durdurdu gibi şimdilik.

Benim de karnım çok büyümüştü iri bebekti bebeğim zaten 20 kilo almıştım. 1 tane bile çatlağım olmadı çok şükür. 2.gebeliğimi öğrenince yine hemen aldım 3.aydan sonra kullanmaya başlayacağım. İnş faydası olur sana da canım

ben dikkat ettim ama yinekaldı izler, daha çok dikkat etmeliydim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…