sadece evitamini cviatamini ve kakao yağımı 6,5 aylık gebeyim çatlaklarımla başım belada ona göre hemen alcam yapcam çok teşekkür
evet dediğim vitamin iğnelerini ve kakao yağını kremle karıştır hepsini inşallah çatlamazsın sende
doğum yapalı 4 ay oldu tüm gebeliğim boyunca çatlaklarım olur korkusuyla yağlanıp durdum sonunda emeklerim boşa gitmedi doğum yaptıktan sonra ilk işim göbeğime bakmak oldu ve hiç bir iz çatlak yoktu size kullandıgım karışımı yazayım doktoruma evigen iğne ve rodexson iğne yazdırdım (evigen e vitaminidir,rodexson ise c vitamini)yani gebelikte güvenle kullanılabilir .vaselin marka kakao yağlı bir krem aldım siz başka bir krem alabilirsiniz ama kakao yağlı olsun ,ayrıca en önemlisi kakao yağı çok faydalı doğum sonrası göbeğim biraz kakardı ama geçiyor .kutu kremi ikiye bölüp yarım kutusuna bir şişe kakao yağını 5 tane evigen ampulü ve rodexson iğnelerin hepsini kırıp karıştırıyorum bu kadar son ayda göbeğim felaket şişmişti bu karışımı günde 5 ,6 kez sürüyordum pis kokuyordu ama hiç pes etmedim eski bir atletim vardı onu sadece göbeğimi saracak şekilde kestim ve her yağlanmamdan sonra onu taktım karnıma hiç yıkamadım zamanla o yağından ağırlaşmıştı artık sadece onu sarsam bile karnım yağlı oluyordu .iğrenç belki ama çok faydasını gördüm .şimdi aynaya baktıgımda sanki hiç doğum yapmamışım gibi karnım da çizgi bile yok .inşalllah sizede faydası olur .çünkü ben hamileyken denenmiş işe yarayan bir formül bulmak için çok çabaladım hayırlı doğumlar
arkadaşım gerçekten sağolasın :) ben de vaseline marka kakaolu vaselini kullanıyorum ve şuanda 32 . haftamdayım.hiç çatlak olmadı.çok memnunum. evigen i de dün almıştım saç bakımım için. şimdi senin sayende bunu kremime karıştırıp sürücem.. :) kakao yağı da almıştım ama üşeniyordum kremden sonra onu da sürmeye. şimdi dediğin gibi hepsini karıştırmayı düşünüyorum.. bi sorum olacak.doğumdan sonra da bunu sürmemize gerek var mı? bi de sen galiba sezeryan oldu doğumun? benmki normal doğum olacak inşallah. karındaki o çizgi hangi çizgi onu anlamadım da ben ? :)
doğumdan sonra sürmedim hiç karnımdaki çizgi sezeryan çizgisi 32 . haftaya kadar çatlalamışsın ne güzel karnını devamlı nemli tut bence hiç çatlamayacaksın
kızlar doğum değilde bnm bacaklarımda hızlı kilo alıp vermeden kaynaklanan
çatlaklarım var onlar için ne önerirsiniz_?
doğum yapalı 4 ay oldu tüm gebeliğim boyunca çatlaklarım olur korkusuyla yağlanıp durdum sonunda emeklerim boşa gitmedi doğum yaptıktan sonra ilk işim göbeğime bakmak oldu ve hiç bir iz çatlak yoktu size kullandıgım karışımı yazayım doktoruma evigen iğne ve rodexson iğne yazdırdım (evigen e vitaminidir,rodexson ise c vitamini)yani gebelikte güvenle kullanılabilir .vaselin marka kakao yağlı bir krem aldım siz başka bir krem alabilirsiniz ama kakao yağlı olsun ,ayrıca en önemlisi kakao yağı çok faydalı doğum sonrası göbeğim biraz kakardı ama geçiyor .kutu kremi ikiye bölüp yarım kutusuna bir şişe kakao yağını 5 tane evigen ampulü ve rodexson iğnelerin hepsini kırıp karıştırıyorum bu kadar son ayda göbeğim felaket şişmişti bu karışımı günde 5 ,6 kez sürüyordum pis kokuyordu ama hiç pes etmedim eski bir atletim vardı onu sadece göbeğimi saracak şekilde kestim ve her yağlanmamdan sonra onu taktım karnıma hiç yıkamadım zamanla o yağından ağırlaşmıştı artık sadece onu sarsam bile karnım yağlı oluyordu .iğrenç belki ama çok faydasını gördüm .şimdi aynaya baktıgımda sanki hiç doğum yapmamışım gibi karnım da çizgi bile yok .inşalllah sizede faydası olur .çünkü ben hamileyken denenmiş işe yarayan bir formül bulmak için çok çabaladım hayırlı doğumlar
merhaba canım bende 2 aylık hamileyim krem alacaktım yazdıklarını okudum rodexson iğne kaç tane kırdın hepsini yazmışsın bir kutu sanırım pek bilgim yok mg falan varmı onların birde kutu dediğin kaç ml'lik kutular aldın ayrıntılı yazarmısın ( yemek tarifi gibi :) malzemeler ve yapılışı ) ne olur yanlış birşey yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?