Kimisine göre ağır geliyor İskender Pala nın kitapları. Ama ben de okudum bu kitabı ve çok beğendim.iskender pala-od
iskender pala hem anlatımı hem konularıyla bana en çok hitap eden yazar diyebilirim severek okuyorum.john verdonu hiç okumadım çok bilmiyorumKimisine göre ağır geliyor İskender Pala nın kitapları. Ama ben de okudum bu kitabı ve çok beğendim.
Şuan da elimde John Verdon - Şeytan ı uyandırma var.. :)
Joh Verdon ilk kitabı beni çok etkilemişti. Tek gecede okuduğum nadir kitaplardandı. Tabi bunu diğer kitapları için "kısmen" söyleyebilirim. ama yine de okunası bir serisi var.. :)iskender pala hem anlatımı hem konularıyla bana en çok hitap eden yazar diyebilirim severek okuyorum.john verdonu hiç okumadım çok bilmiyorum
elimdekiler bitsinde onuda okurum tabi merak ettim.Joh Verdon ilk kitabı beni çok etkilemişti. Tek gecede okuduğum nadir kitaplardandı. Tabi bunu diğer kitapları için "kısmen" söyleyebilirim. ama yine de okunası bir serisi var.. :)
Okumadıysanız eğer Sabahattın Ali'nin Kuyucaklı Yusuf da çok etkileyici bir romandır.Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna. Şuan gayet güzel gidiyor. Bundan önce Alexandra Cavelius - Leyla kitabını okumuştum tavsiye ederim.
Okumadıysanız eğer Sabahattın Ali'nin Kuyucaklı Yusuf da çok etkileyici bir romandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?