• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Kimisine göre ağır geliyor İskender Pala nın kitapları. Ama ben de okudum bu kitabı ve çok beğendim.

Şuan da elimde John Verdon - Şeytan ı uyandırma var.. :)
iskender pala hem anlatımı hem konularıyla bana en çok hitap eden yazar diyebilirim severek okuyorum.john verdonu hiç okumadım çok bilmiyorum

iskender pala hem anlatımı hem konularıyla bana en çok hitap eden yazar diyebilirim severek okuyorum.john verdonu hiç okumadım çok bilmiyorum
Joh Verdon ilk kitabı beni çok etkilemişti. Tek gecede okuduğum nadir kitaplardandı. Tabi bunu diğer kitapları için "kısmen" söyleyebilirim. ama yine de okunası bir serisi var.. :)

A Portrait Of The Artist As A Young Man - James Joyce

Okumaya başlicam bugün. Ders için okumamız gereken kitap :)

Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna. Şuan gayet güzel gidiyor. Bundan önce Alexandra Cavelius - Leyla kitabını okumuştum tavsiye ederim.

En son okuduğum kitabın ismi ONLARDAN BİRİ OLDUĞUNU SÖYLE.
Yazarı UWEM AKPAN
Yazarın ilk kitabı. 4 hikayeden oluşuyor. 2009 yılın en iyi kitabı seçilmiş. Hayatı ve sizden ötesinde yaşananaları sorgulamanıza neden oluyor. Afrika'da geçiyor tüm hikayeler. Tavsiye ederim. Şükrünüz artacaktır kitabı okuduğunuzda.

Merhaba ben de Hıfzı Topuz'un Çılgın ve Özgür'ü okuyorum. Neyzen Tevfik'in hayatını anlatıyor. Çok etkileyici, çok beğendim :)

Back