• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Kalp yalnızca içeriden açılan bir kapıdır - Jan-Philipp Sebdker
Syf. 72 :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buna ilaveten Hermann Hesse - Siddhartha okuyorum.

Bayılırım bu kitaba. Hermann Hesse sıralamam

1. Siddharta
2. Gertrud
3. Doğu Yolculuğu
4. Demian
5. Knulp
6. Bozkırkurdu
7. Öldürmeyeceksin

Şu sıralar da Boncuk Oyunu'nu okuyorum. Bir de Masallar kitabı var merak ettiğim :16:
Hermann Hesse benim baş yazarlarımdan :16::16:

Bayılırım bu kitaba. Hermann Hesse sıralamam

1. Siddharta
2. Gertrud
3. Doğu Yolculuğu
4. Demian
5. Knulp
6. Bozkırkurdu
7. Öldürmeyeceksin

Şu sıralar da Boncuk Oyunu'nu okuyorum. Bir de Masallar kitabı var merak ettiğim :16:
Hermann Hesse benim baş yazarlarımdan :16::16:

Knulp'la okudum ilk olarak kendisini. Çok beğendiğim bir kitaptı. Kitabın atmosferi çok enteresandı. Benim için o atmosfer çok değerliydi. Farklı hisler yaratmıştı.

Siddharta'yı beğenirsem diğer kitaplarını da okurum. :)

Knulp'la okudum ilk olarak kendisini. Çok beğendiğim bir kitaptı. Kitabın atmosferi çok enteresandı. Benim için o atmosfer çok değerliydi. Farklı hisler yaratmıştı.

Siddharta'yı beğenirsem diğer kitaplarını da okurum. :)

kesin beğeneceksin :34:

Knulp'un o küçük yaşta yaşadığı olay nasıl da tüm hayatının akışını bir anda değiştirmiş.
En başlarda halinden memnun zannediyordum ama sonlara doğru içinden geçenleri öğrendikçe pişmanlığına çok üzülmüştüm :50:

Dün bernard minier'in buz adlı romanına başladım. Beni hiç sıkmadı daha ilk 100 sayfasında olmama rağmen rüyalarıma girdi. Korkudan odamın ışığını açıp öyle yattım :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hermann Hesse - Boncuk Oyunu okumaya başlamıştım ama ilerlemiyor ve ne okuduğumu anlamıyorum.
Sanırım Hermann Hesse'ye biraz ara verme vakti geldi.

Başka kitaba geçiş yaptım.

Sevgi Evreni - Vladimir Megre

Melissa Senate - Kirik kalpler tamircisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back