Okumakta Olduğunuz Kitap?

John Verdon-Şeytanı uyandırma

yeni bitirdim ama diğer kitapları gibi sarmadı beni be.

John Verdon-Şeytanı uyandırma

yeni bitirdim ama diğer kitapları gibi sarmadı beni be.

Bende geçen gün tam alıyordum sonra başka kitap aldım bi daha ki sefere alırım diye düşünmüştüm.
Diğer 2 kitabını 1 haftada bitirdim. Bu da öyledir diye umuyordum.
Öyle değil mi yani :26:

Bende geçen gün tam alıyordum sonra başka kitap aldım bi daha ki sefere alırım diye düşünmüştüm.
Diğer 2 kitabını 1 haftada bitirdim. Bu da öyledir diye umuyordum.
Öyle değil mi yani :26:

Sizi etkilemek istemem elbette ama ilk ikisi gibi sarmadı beni. Zar zor bitirdim

aslında ben aynı anda birden fazla kitap okumam ama bu sene bi anda çok kitap alınca hepsine bi göz atmaya başladımm

şu an elimde finaller yüzünden ara verdiğim ve hemen devam etmek istediğim john katzenbachin psikoanalist kitabı var beğenmiştim onu polisiyede o kadar iyi mi bilmiyorum okuyorum ama bakalım beğenicek miyim..
sonraa bi psikiyatristin gizli defteri varr ondan çok sıkıldım bilmiyorum nolcak
adalet ağaoğlunun hayatı savunma biçimleri de var onu da ara sıra okumaya çalışyorum öykü kitabi olduğunu aldıktan sonra farkettim ve ben pek öykü okumam beğendiğiniz öykü kitapları var mı onları paylaşır mısız ?

Irvin Yalom'un Nietzsche Ağladığında kitabını bitirdim bugün. Bir sonraki sayfayı merakla beklerken, bir yandan da sonu hiç gelmesin istediğim bir kitaptı. Psikoloji ile ilgilenenlere mutlaka tavsiye ederim.

Şimdiyse Sigmund Freud'un Uygarlığın Huzursuzluğu adlı kitabına başlayacağım.

Ahmet Umit- Istanbul Hatirasi'na baslamak uzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…