• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

kitap okumayı seviyorum ama herzaman birilerinden bulmak yada almak sıkıntı olabiliyor...gidip kütüphaneye kayıt mı yaptırsam ..sizce ?

inanın az önce yazarken bende aynı şeyi düşündüm biz genelde arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz ama o da yeterli olmuyor orjinaller çok pahalı korsanlar çok ucuz.. Ama mecbur kalıp açıkçası bu kitaptan sonra korsan alabilirm çünkü elimde kitabım kalmadı kütüphanede iyi bir fikir aslında kitapyurdu d&r ve hepsi burada'da fırsat köşeleri var ordan takip edip uygun fiyatlara alınabilir umarım yardımcı olabilmişimdir?

kitap okumayı seviyorum ama herzaman birilerinden bulmak yada almak sıkıntı olabiliyor...gidip kütüphaneye kayıt mı yaptırsam ..sizce ?

yakınlarında bir kütüphane varsa hemen deneyin derim.. genelde 2-3 kitap veriyorlar eve.. 2 hafta kadar da süreniz oluyor iade için.. okumayı sevenler için son derece ekonomik bir çözüm..

inanın az önce yazarken bende aynı şeyi düşündüm biz genelde arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz ama o da yeterli olmuyor orjinaller çok pahalı korsanlar çok ucuz.. Ama mecbur kalıp açıkçası bu kitaptan sonra korsan alabilirm çünkü elimde kitabım kalmadı kütüphanede iyi bir fikir aslında kitapyurdu d&r ve hepsi burada'da fırsat köşeleri var ordan takip edip uygun fiyatlara alınabilir umarım yardımcı olabilmişimdir?

sanırım en yakınımdaki kütüphaneye gidip kayıt olmak :1: cevap için tesekkür ederim

Nazan BEKİROĞLU - İsimle Ateş Arasında
ve yazar bir arkadaşımın ilk kitabı olan Hayattan Laf Açılmışken - Cihad KÖK

Pirus & Devşirme Ordularının Son Savaşı / Tuncay Opçin/ Mehmet Baransu $an.gif

Andrea HIRATA
Gökkuşağı Askerleri

Umut dolu, sürükleyici, sürprizlerle dolu bir roman...
Okurken içim sevgiyle doldu, bir Psikolog olarak danışanlarıma tavsiye edeceğim.

Yarın da Ali Kırca'nın Vakitsiz Şarkılar adlı kitabına başlayacağım, bakalım o nasılmış?

Nutuk- Mustafa Kemal Atatürk
Havuz Başı- Sait Faik Abasıyanık
Oğlumun Öyküsü- Nadine Gordimer :ssz:

Back