• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

erkekler polisiye gerilim falan sver herhalde
dan brown kitaplarını önerebbilirim

dan brown ben severim ama kitabın ince olması lazım işte kalın kitap gözünü korkutur diye ince kitap arayışındayım...

Uçurtma avcısı çok güzel bir kitap herşeyi yüzünüze bam bam vuruyo :6:

Ben Kürşat Başar'ın Başucumda Müziği okuyorum,yine yeniden çok severek. Aşık olduğumkitap :16:

Uçurtma avcısını daha çok sevmiştim ben ikinci kitaptan ağlaya ağlaya okumuştum gerçi ikisini de

Kurtlar İmparatorluğu/Jean-Christophe Grangé

Jean Cristophe Grange seviyorum ben bu adamı!
her kitabını ayrı seviyorum...

Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems
Sinan Yagmur

hos bi kitap tavsiye ederim..

Severek okumuştum ben de güzel kitaplardı

yine bir GRANCE klasiği... SİSLE GELEN YOLCU.. yine heyecanlı ,yine gerilim, yine muhteşem bir kitap:)

kitapçıda görünce sevinçten adamın eline kitabın fiyatından çok fazla para verip oradan uzaklaşmıştım koşar adım sanki elimden alacak kitabı adam para üstünü peşimden getirmek zorunda kalmıştı.
daha da kalın olsa kitapları sonraki kitabı çıkana kadar anca okusak falan gerçi senede bir kitabı çıkıyor kaç cilt olacak en fazla...
en etkileyici kitabıydı sonu daha özenli olabilirdi, uzatabilirdi canım işte

elif şafak
bit palası okuyorum
hayranım bu kadına

sevimli bi kitaptı bina sakinleri yaşadıkları, sevmiştim okurken

çok güzel olduğunu duymuştum..
okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum:)

Ben de öyle duydum. Daha doğrusu bir yerde tek bi yorum okudum. O kadar güzel anlatmıştı ki yazan kişi, hemen aldım kitabı. Seviyorum zaten insan psikolojisiyle alakalı her şeyi.
Kitabın arkasında "sana gül bahçesi vadetmedim deliliği, resmi adıyla akıl hastalığını anlatıyor" yazıyor.
Çok etkilendim. :31:Bitsin de yaparım yorum. :)

2 gün önce nihayet ne zamandır okumayı düşündüğüm Ateşböceği Yolu'na başladım. Kitabın ortalarındayım şimdilik ehh işte.

SEN VE BEN

YAZARI:ARET VARTANYAN

Eğer kalabalıktaysan ama yalnızsan, herkese çok yakınsan ama bir o kadar da uzak, gülümsüyorsan içinde derin buruk bir boşluk varken. Yapacak çok şeyin varsa fakat hepsini yapacak kadar vaktin olmadığını düşündüğünden herşeyi yarım bırakıyorsan...Ben de senin gibiyim, belki de seninle duruyorum, yanında ya da yanında hissedeceğin bir yerde. Şimdi sana beni anlatacağım ya da bendeki seni.

Şimdi ben buradayım. İki elinin arasında tuttuğun kitapta değil, kafandayım, orada yarattığında... O her nasılsa ve ne yapıyorsa ben oradayım. Bu bir tesadüf değil, anlayacaksın.Benden alabileceklerini, sonrasında aldıklarını sadece sen bileceksin. Bu bir başlangıç...

Yüreğinin sesini duyuyorum, arayışını biliyorum. Bedenimi, ruhumu sonuna kadar açtım. Ruhum benim liderim.Yaşamın hesap defterini kapatıp, izlemek yerine yaşamaya başladığın an neleri hissedeceğini hissetmek, benim varoluşumun ta kendisi...

Gel hadi anlatacağım,sonra da gideceğim.

Belki tekrar gelirim, kimbilir...

Kitabı okudum bitti.Çok güzel bir kitap .Tavsiye ederim.Akıcı bir kitap.
:32:

SEN VE BEN

YAZARI:ARET VARTANYAN

Eğer kalabalıktaysan ama yalnızsan, herkese çok yakınsan ama bir o kadar da uzak, gülümsüyorsan içinde derin buruk bir boşluk varken. Yapacak çok şeyin varsa fakat hepsini yapacak kadar vaktin olmadığını düşündüğünden herşeyi yarım bırakıyorsan...Ben de senin gibiyim, belki de seninle duruyorum, yanında ya da yanında hissedeceğin bir yerde. Şimdi sana beni anlatacağım ya da bendeki seni.

Şimdi ben buradayım. İki elinin arasında tuttuğun kitapta değil, kafandayım, orada yarattığında... O her nasılsa ve ne yapıyorsa ben oradayım. Bu bir tesadüf değil, anlayacaksın.Benden alabileceklerini, sonrasında aldıklarını sadece sen bileceksin. Bu bir başlangıç...

Yüreğinin sesini duyuyorum, arayışını biliyorum. Bedenimi, ruhumu sonuna kadar açtım. Ruhum benim liderim.Yaşamın hesap defterini kapatıp, izlemek yerine yaşamaya başladığın an neleri hissedeceğini hissetmek, benim varoluşumun ta kendisi...

Gel hadi anlatacağım,sonra da gideceğim.

Belki tekrar gelirim, kimbilir...

Kitabı okudum bitti.Çok güzel bir kitap .Tavsiye ederim.Akıcı bir kitap.
:32:

çok ilgimi çekti tam olarak ne anlatıyorr

Osmanlı Sultanları Albümü - Mustafa Armağan

36 Padişahın hayat hikayesini okuyorum, keyifli gidiyor....

Elif Şafak - Aşk (:

Harika bir kitap, Bitmek üzere .. Bu tarzda önerebileceğiniz bi kitap varmı kızlar ? (:

Osmanlı Sultanları Albümü'ne devam ederken, "Kızım Olmadan Asla" kitabına başladım... Orta okul yıllarımda beni çok etkilemişti, filmi de öyle, kitabını uzun yıllar sonra ilk kez elime alıyorum.... :34:

Ve bir pars hüzünle kaybolur

hepi topu 97 sayfa olmasına rağmen 2 günde bitti sevmedim sevemedim anlatılanlar havada kalmış kitap kendi kapak yazısıyla çelişiyor neredeyse, kitap okumayı sevdirecek kitap arayışım hala devam ediyor...

Hac okuyorum şimdi bundan da pek tat aldığım söylenemez ama yazarını çok seviyorum bakalım sonlara doğru ilgi çekici bir hal alır belki

Back