• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

mahşer / stephen king.

gayet ciddiyim / gülse birsel.

okudumlarımı da bloğumda yayınlıyorum, meraklısına :16:

Mine söğüt'ün Beş Sevim Apartmanı ve Kırmızı Zaman'ı da çok iyi tavsiye ederim. Deli Kadın Hikayeleri nasıl sizce?

Ben ilk kez Mine Söğüt kitabı okuyorum.
Kapak resmi, adı, içindeki resimler çok dikkatimi çekti diye aldım hemen.

Ve şu an bu bitsin de mutlaka sonrasında romanlarını da okumak istiyorum diye düşünüyorum.
Dediklerinizi okuyacağım.
Çok beğendim ben. Henüz 65. sayfadayım. Kısacık ama oldukça etkileyici hikayelerden oluşuyor.

Ben ilk kez Mine Söğüt kitabı okuyorum.
Kapak resmi, adı, içindeki resimler çok dikkatimi çekti diye aldım hemen.

Ve şu an bu bitsin de mutlaka sonrasında romanlarını da okumak istiyorum diye düşünüyorum.
Dediklerinizi okuyacağım.
Çok beğendim ben. Henüz 65. sayfadayım. Kısacık ama oldukça etkileyici hikayelerden oluşuyor.

Onun kitaplarını çok severim, insan öykülerinin içinde kayboluyor resmen yalnız Madam Arthur Bey çok sıkmıştı bitiremedim, onun dışında dediğim bu iki kitabı çok akıcı gerçekten. Deli Kadın Hikayeleri de fazla kasvetli geldiği için almamıştım.

Onun kitaplarını çok severim, insan öykülerinin içinde kayboluyor resmen yalnız Madam Arthur Bey çok sıkmıştı bitiremedim, onun dışında dediğim bu iki kitabı çok akıcı gerçekten. Deli Kadın Hikayeleri de fazla kasvetli geldiği için almamıştım.

Evet kasvetli aslında ama beni hiç rahatsız etmedi. Yani kasveti içimi sıkmadı niyeyse. Belki de şimdilerde ruh halim iyi olduğu için etkilenmiyorumdur. Ama bu kitap da çok akıcı.

$tumblr_m3uwptuFx31qfm88v.jpg

Trevanian - Shibumi

F*ck America : Bronsky'nin İtirafları - Edgar Hilsenrath

Bugün başlıyorum kitaba. :)

Back