• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

cesur yeni dünya- aldous huxley
dün başladım.ilginç tavsiye ederim..

bu kitabı duymuştum, ilginç bir konusu olduğunu biliyorum, en kısa zamanda edineceğim kitaplar arasında, hatırlattığın iyi oldu;)

benim de elimde şu an -dünyayı yöneten gizli örgüt illuminati- var. konunun meraklılarına kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kitap, ters köşeye yatırıyor.

Kerstin Gier - Anneler Mafyası :)

Kitabın kapağı sizde bir gençlik kitabı hissi uyandırabilir ama değil, gerçekten güzel, neşeli bir kitap, tavsiye edebilirim :)

" Beyoğlu'nda fısıltılar " David BORATAV

Hakan Günday - Az

Dün başladım. Bugün biter.
Aslında 1 günde de bitirilebilecek bir kitap 360 sf olmasına rağmen.
Çünkü elden bırakmak mümkün olmuyor.

kızlar siz siz olun SİNAN YAĞMUR-AŞKA YOLCULUK VEYSEL KARANİ' yi okuyun...harika... süper ötesi...

şiddetle acayip bir şekilde tavsiye ederim. hatta nolur okuyun yaaaa diyorum :)

aşka yolculukta veysel karani tek bir allahın varlığına inanıyor o sıralar da peygamberimiz doğuyo ve veysel karani de peygamberi görme aşkı ile yanıp tutuşuyor... ama bir yandan da hasta yatalak annesini bırakamıyor...peygamberimiz hırkasını ona hediye ediyor falan...
o aşkı o peygambere gitme yolculuğunu öyle müthiş anlatmış ki roman tarzında... o duygu o aşk insanın yüreğine işliyor.

aşka yolculukta veysel karani tek bir allahın varlığına inanıyor o sıralar da peygamberimiz doğuyo ve veysel karani de peygamberi görme aşkı ile yanıp tutuşuyor... ama bir yandan da hasta yatalak annesini bırakamıyor...peygamberimiz hırkasını ona hediye ediyor falan...
o aşkı o peygambere gitme yolculuğunu öyle müthiş anlatmış ki roman tarzında... o duygu o aşk insanın yüreğine işliyor.

böyle ilahi aşklı kitapları seviyorsan bende sana aşka adanmış bir ömür hz.haticeyi öneririm çok güzel okuyacagım
inşallh sagol:)

Back