• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

gahl sasson-Bir dilek tut hayatın değişsin
carlos ruiz zafon-Meleğin oyunu
stephanie meyer-göçebe

şu ana moduma göre gün içinde hangisine elimi atarsam onu okuyorum :) 1haftaya biter hepsi,aranızda bu kitapları okuyan var mıııı?yorum yapmak isteyennn?

Göçebe yı cok begenen bır arkadasım bana da hedıye almıs, o begendıyse bende begenırım dıye dusunuyorum. diğer kitapları okumadım canım :(

Göçebe yı cok begenen bır arkadasım bana da hedıye almıs, o begendıyse bende begenırım dıye dusunuyorum. diğer kitapları okumadım canım :(

evet göçebeyi bitirmek üzereyim az kaldı,yarıdan sonra tempo artıyo umarım beğenirsin iyi okumalar :)

evet göçebeyi bitirmek üzereyim az kaldı,yarıdan sonra tempo artıyo umarım beğenirsin iyi okumalar :)

tesekkur ederım canım ama son 2 haftadır sureklı ındırımdekı kıtapalr onume cıkıyor ve aldıgım kıtap sayısı 18e cıktı :) hangısını ne zaman okuycam artık bılemıyorum göçebeyı ılk sıraya koymusken elım ışıldayan a gıttı sımdı onu okuyorum :)

Back