• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Elif Safak - Ask

Kac aydir bir türlü bitiremedim su kitabi, bana cok sIkIcI geliyor...

Ruf des Abendwindes - Cornelia Canady

Afrika ile ilgili bir roman. Kitabin yazari Cornelia Afrikada uzun seneler yasamis. Romanda kadin 'basrolü' Julia'ya ait. Asil alman olan ama kendini afrikada evinde hisseden 37 yasinda bir kadin. Erkek 'basrol' Tahim'e ait. Afrikali 40 yasinda bir adam. Julia ile eskiden büyük ask yasamislar. Daha sonra ayrilmislar. Juli almanyada geri dönüyor. Tahimden hamile. Araba kazasi sebebiyle bebegini (adini Maria koymak istiyrodu) kaybediyor. Kendini torpalamaya calisirken babasinin vefat ettigini ögreniyor. Ardindan da annesini kaybediyor (kanserden). Yeni bir baslangic yapmak icin tekrar afrikaya dönüyor. Tahimi hala cok seviyor. Tahim ise ona karsi soguk davraniyor. Romanda birde Julia'nin afrika ile yaptigi yardim projelerinden calismalarindan bahsediliyor. Ikinci kez oraya gidis sebebide bir yardim projesi. Kitabin ortalarina dogru geldim. Afrika ile ilgili olan kitablar hep ilgimi cekmistir. Almanca bir kitap. Tavsiye ederim.

Philipa Gregory öteki kraliçe güzel bir seriydi bu kitapa kadar ama üst üste okuyunca biraz sıkıcı oldu başka bir seriye geçiyim bari:21:

kadınlar neden şişmanlar , sahaftan almıştım eski bir kitap . susie orbach. bayağı hoşuma gitti.

Kuki Gallman - Ich tärumte von Afrika

Bir kadinin Afirkaya tasinip orada yasama hayali gercek olursa. Daha ilk sayfalardayim. Henüz pek bir sey söyleyemicem. Ama baslangic olarak enteresan. Ve kitapin yazari gercekten yasadiklarini anlatiyor.

Şu an İskender Pala'nın kitab-ı aşk kitabını okuyorum sırada Khaled Hosseini'nin Uçurtma Avcısı bekliyor.

iskender pala - babilde ölüm istanbulda aşk bitti
ahmet ümit - bab-ı esrar'a başladım ikisini de tavsiye ederim

M.Emin Değer - Oltada Balık Türkiye kitabını aldım geçen hafta. 2-3 gün oldu başlayalı.. Çok harika, anlamlı bir kitap.. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum :34:

iskender pala ŞAH VE SULTAN yeni başladım bebeğim küçük fırsat buldukça okuyorum güzel kitap

Alan Brennert - Uzaklarda Bir Yerde yeni bitirdim güzeldi

Ahmet Ümit- İstanbul Hatırası'na başladım

Back