• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

alkım kitabevinden bikaç kitap alıcam iş çıkışında:dance:

öenerebileceğiniz kitaplar var mı kızlar? elinden bırakamadığınız sürekli okumak istediğinz

açlık oyunları güzel mi

Bugün bitirdim bu kitabı...Gerçi bu kez aheste aheste okudum yoksa kısa sürede bitebilecek bir kitap.Ben daha farklı bir konu bekliyordum,bazen bu kadarı da olmaz dedim ama insanların, insanlığın bu noktaya sürüklendiğini de düşünmeden edemedim. Yazar duyguları, düşünceleri iyi yansıtmış, sürükleyici de... Devamını çok merak ettim doğrusu.Bakalım onu da okurum inşallah yakında. Keyifli okumalar...

dante kulubüü.... sevgilim getirmişti polisiye bir kitap normalde kitaba başladığımda hemen bitirmek isterim ama bu kitabı canım sıkıldığında elime alıyorum sadece... çok sıkıcı geldi bana

Bu kitabı ben de pek sevmemiştim..

Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası.Polisiyeden çok İstanbul tarihi yarımadayı anlatan bir kitap.Sanki yazar Dan Brown'un kitabı Da Vinci Şifresi'nden etkilenmiş.

arkadaşlarım sadece ismini yazmak anlamsız .. En azından güldürüyor mu ? Ağlatıyor mu ? Düşündürüyor mu ? Bilgilendiriyor mu ? Hangi konuda bunları yazın.

arkadaşlarım sadece ismini yazmak anlamsız .. En azından güldürüyor mu ? Ağlatıyor mu ? Düşündürüyor mu ? Bilgilendiriyor mu ? Hangi konuda bunları yazın.

Ben buraya okumaya başladığım ilk günden itibaren yazıyorum adını.
Daha ilk andan nasıl bir kitap olduğu yazılamaz bence.
En son bitirdiğiniz kitap sayfası için daha uygun olur bunu yapmak.

Bugün bitirdim bu kitabı...Gerçi bu kez aheste aheste okudum yoksa kısa sürede bitebilecek bir kitap.Ben daha farklı bir konu bekliyordum,bazen bu kadarı da olmaz dedim ama insanların, insanlığın bu noktaya sürüklendiğini de düşünmeden edemedim. Yazar duyguları, düşünceleri iyi yansıtmış, sürükleyici de... Devamını çok merak ettim doğrusu.Bakalım onu da okurum inşallah yakında. Keyifli okumalar...

ben de bugün bitirdim AÇLIK OYUNLARI'nı , ATEŞİ YAKALAMAK' ı okumak için sabırsızlanıyroum henüz kitabı almadım :(

Ateşi Yakalamak'a bu gece başladım ama daha fazla devam edemeyeceğim. :umursamaz:
Hiç sevemedim ben bu seriyi. Çok fazla sıkıcı, bayıcı.

Back
X