Okumak istiyorum

kavak0233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
4
2
24
Öncelikle merhaba sizlere bir sorum olacak şimdi ben 8 sınıfı bu sene bitirdim ve yerel yerleştirme ile yerleştim. Ben elimden geleni yaptım ama sınavdan düşük puan çektim. Ve bizim durumumuz dan dolayı babam zaten seni gönderemem diyor ama ben okumak istiyorum acaba 1 sene ara verip sonradan bana çıkan okula gidebilir miyim

Ahh canım benim, kıyamam sana, nitelikli okullarda olmaz ama normal liselerde oluyordur belki tam bilmiyorum. Konu üstte dursun diye yazayım ben.

Senin durumun için mesem önerebilirim.. Meslek liselerinde çıraklık okulları var .haftanın bir günü okul diğer günler istediğin bir alan seçip staj yapıyorsun.devlette sana ödenecek maaşı çalıştığın kuruma yatırıyor.. mezun olduğunda da lise diploması alacaksın ayrica

12 yıl zorunlu eğitim herhangi bir okula kaydın yapılır, gitmezsen devamsızlıktan sınıfta kalırsın. Diğer yıl tekrar başlarsın ama bu sürede okuldan soğursun, bilgilerin eskir, odaklanma sorunu yaşarsın.

Okulunda rehber öğretmenin yok mu? Gidip bir görüş mutlaka, şehrinize uygun bilgilendirmeleri yapacaktır. Ayrıca burs kaynaklarıyla falan da ilgili yardımcı olur belki. Bazı şehirlerde belediyeler burs veriyor, hayırsever işadamları vs.. 1 hafta kaldı sadece, kaydının çıktığı okulla vs görüş mutlaka, anlat derdini bir çare bulunur lütfen ara verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…