Çatlaklar Okumadan Geçmeyin...Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bu arada ben kahve limon karışımını hiç duymamıştım ne kadar kahve ve ne kadar limon koymalıyım anlatabilir misin nasıl yaptığını

şimdi şöyle söylüyeyim
ben 3 tatlı kaşığı ve bir limonu sıkıp karıştırıyordum öyle kullanıyordum..

benim çatlaklarım 2-3 senelik küçükken çok kilolu olduğum için büyüdüğümde zayıflayınca oldu. bembeyaz boru hattı gibiydi şimdi çizik gibi oldu yani dediğim gibi eskisi gibi rahatsız etmiyor tek sorun pes etmeyin sabırlı olun..

zaten hersey öyle ne kullanırsak kullanalım en az 1 yıl hiç bırakmadan usanmadan kullanmalı 1 hafta kulladım 1 ay kullandım işe yaramadı dememeli sabırsızlık yapmamalıyız devamlı uygulamalıyız

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende doğumdan sonra deneyeceğim.

canım doğuma kadar nemlendirici losyonlar ve yağlar kullan çatlağın oluşmasını engellemiş olursun çok işe yarıyormuş onlar ben evli değilim ama yengemden biliyorum..

Değerli bilgiler için teşekkürler,
yalnız başlığa takıldım ben..
Okumadan Geçmeyin...Çatlaklar..sanki bize çatlak der gibi

ayy pardon kızlarr =)) forum çatlaklar ile ilgili olunca hemen öyle yazdımm =) alınmayın sakınn ve lütfen sabırlı ve düzenli olunnn emin olun kurtulacaksınız ben inanıyorum

canım doğuma kadar nemlendirici losyonlar ve yağlar kullan çatlağın oluşmasını engellemiş olursun çok işe yarıyormuş onlar ben evli değilim ama yengemden biliyorum..

kullanıyorum canım 3.aydan beri badem yağı kullanıyorum şimdilik çok fazla yok umarım çokta olmaz 6.aya girdik ablamın doğuma girmeden 1hafta önce çatlamıştı karnı umarım benimde öyle olmaz

valla bilmiyorum canım ama sürekli nemlendirmek işe yarıyormuş bence sen doğduktan sonrada sür sürekli işe yarar emin ol sevgilerimlee

eheheh hele bir doğur zayıfla bence giyersn bikinini :) ama hamile dönemindede bikini giymek çok tatlı oluo bilionmu

canım sen bu kahve limonu ne kadar kullandın? ne kadar sürede etkisini gösterdi. benim de kilo alıp vermeden oluşan çatlaklarım var. ve kahve limonu yeni keşfettim. bir haftadır da kullanıyorum. sıkılaşma olarak etkisini ilk önce. senin tamamen geçti mi?

burdayım canım çok sağol iyiym msj kutum dolmuş sadece ..

arkadaşlar çatlaklarınız ne durumda düzenli yapan var mı ?

ben kese yapıyorum ve lierac sürüyorum baya silikleşti çatlaklarım eskisi gibi rahatsız etmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…