• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor cahil kesime güveniyorum”

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
okuma-orani-arttikca-beni-afakanlar-basiyor-cahil-kesime-guveniyorum-2103161200_m2.jpg

lg.php
img

“Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor cahil kesime güveniyorum”
Bunu söyleyen bir profesör ve üniversitenin rektör yardımcısı:

increase_font.png

decrease_font.png
Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı, okuma oranı arttıkça kendisine afakanlar bastığını söyledi ve cahil, okumamış halka daha çok güvendiğini belirtti. Prof. Arı, “Ben daha çok cahil ve okumamış tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayış-sezgi) güveniyorum bu ülkede” dedi.

lg.php
img

KRT'den Çağlar Cilara'nın konuğu olan Prof. Dr. Bülent Arı, "Erdoğan giderse tam bir felaketle karşı karşıya kalırız" diye ekledi.

Prof. Dr. Bülent Arı’nın açıklamaları şöyle:

"EN TEHLİKELİ OLANLAR ÜNİVERSİTE MEZUNLARIDIR"

"Ben daha çok cahil ve okumamış tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayış-sezgi) güveniyorum bu ülkede. Yani ülkeyi ayakta tutacak olanlar, okumamış, hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halktır. Onlar bu yanlışların hiçbirini yapmazlar, o beyannamenin ben neresinden tutayım. Daha önce Jön Türklerin yaptığı gibi ateşe sürüklüyorlar Türkiye'yi. Türkiye'nin okumuş kesimi, profesörlerden başlayarak geriye doğru en tehlikeli olanlar üniversite mezunları. Olayları en rahat okuyanlar ilkokul mezunları. Çünkü zihinleri berrak. Üniversite ve sonrası durum çok vahim çünkü gidişatı okuyamıyorlar, zihinleri bulanık."

"OKUMA ORANI ARTTIKÇA BENİ AFAKANLAR BASIYOR"

"Sultan Hamid devrine geri dönelim, Sultan Hamid, mülkiye olmak üzere Sultanileri kurdu. Yani medreselerde az çok kıt kanaat sadece dini tedrisat olmak yerine, laik eğitimi bütün ülkeye yaydı. Yani Osmanlı aydınlanmasını sağlayan Sultan Hamid'dir. Bu okullarda okuyanlar Sultan Hamid'i devirdiler. Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben açıkçası korkuyorum, ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum. Ben sürekli Refik Halit gibi gözlem yapıyorum, trafikte en tehlikeli tipler üniversite mezunlarıdır. Bakın normalde hiç okumamış kesimler trafikte bir şey verdiğiniz zaman ona uyarlar, bunlar sürekli tehdit oluşturmazlar. Dünyanın gidişatını göremeyenler okumuşlardır. Okuma oranı arttıkça Türkiye'de olayları tahlil kabiliyeti azalıyor."

"SEVDİKLERİMİZDEN DE VAZGEÇECEĞİZ"

"Erdoğan giderse tam bir felaketle karşı karşıya kalırız. Gelecek nesillere bir şey bırakabilmemiz için evet bizim de ölmemiz gerekiyor. Sevdiklerimizden de vazgeçeceğiz. Üzeri örtülü görünmeyen bir savaş halindeyiz, bunu kabul edelim."

İşte o programdan görüntüler:

http://odatv.com/okuma-orani-arttik...iyor-cahil-kesime-guveniyorum-2103161200.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Endişeye hiç gerek yok.. Cehaletin bu derece prim yaptığı, kabul hatta ve hatta teşvik edildiği bir ülkede bir süre sonra bütün cahillerle birlikte kalacaksınız.. bir avuç okuyan da gitmenin peşinde, tabi hala gitmedilerse.. cahil cesareti ile yaşayın, acıkınca önsezilerinizi yersiniz artık..

"Erdoğan giderse tam bir felaketle karşı karşıya kalırız. Gelecek nesillere bir şey bırakabilmemiz için evet bizim de ölmemiz gerekiyor. Sevdiklerimizden de vazgeçeceğiz. Üzeri örtülü görünmeyen bir savaş halindeyiz, bunu kabul edelim."
Sen kendini ve sevdiklerini feda edebilirsin canım, çok ta memnun olurum.Bizim yerimize karar veremezsin ama öleceğimize!!!
Zor tabi değil mi okumuş Ada'mı şu söylediğin safsatalara inandırmak..
Eğitim sistemini neden bu hale getirdiğinizi de biliyoruz, çocuklarımızı koyun gibi gütmek istiyorsunuz da, daha çok beklersiniz...

Sen kendini ve sevdiklerini feda edebilirsin canım, çok ta memnun olurum.Bizim yerimize karar veremezsin ama öleceğimize!!!
Zor tabi değil mi okumuş Ada'mı şu söylediğin safsatalara inandırmak..
Eğitim sistemini neden bu hale getirdiğinizi de biliyoruz, çocuklarımızı koyun gibi gütmek istiyorsunuz da, daha çok beklersiniz...

her sokağa bir üniversite açıp, herkese diploma dağıtarak egoları tatmin ediyorlar.. ama Mars mı daha yakın Hindistan mı sorusuna, havaya bakıp "Mars" diyen bir gençlik yetiştiriyorlar..

Türkiye'nin okumuş kesimi, profesörlerden başlayarak geriye doğru en tehlikeli olanlar üniversite mezunları. Olayları en rahat okuyanlar ilkokul mezunları. Çünkü zihinleri berrak. Üniversite ve sonrası durum çok vahim çünkü gidişatı okuyamıyorlar, zihinleri bulanık."

diyor ki sadece aç-kapa tuşu olsun, yeni özellikler eklersek bozulur bu:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ovv yandı gülüm keten helva! Gün geçmiyor ki bir skandal haberi okumayalım.
Ama doğru söylemiş cehaletle ancak sezer bir insan.
Yanlış anlaşılmasın cehaletle okul okumamayı asla bir tutmuyorum. Bunlar ülkemizde birbirine paralel giden şeyler değil zira. Zaten en büyük gafı kendisi yapmış.
Tam tarif edememiş istediği şeyi kendisi, istediği şey tam olarak "soylu vahşi ruhu" oluyor. Bunu da ancak ilkel kabilelerde sağlayabilir de Türkiye ilkel kabile değil.
Şu an ülkeyi kurtaracak şeyi de uzak bir ülküde aramak hayalcilikten başka bir şey değildir. Elimizde bir sürü üniversite mezunu genç var, bunlara ne dersiniz? Türk tarihinde uyanış önce aydın kesimde başlamıştır sonra halka doğru yayılmıştır.

Yalakalığını da al git be adam..
Bu adam gibi düşünenler yüzünden, bunların konuşmasını okudukça, gördükçe bize afakan basıyor..
Bence daha iyi eğitim şart..
Cık.. Bu adam olmamış:KK12:

Tam bir oxymoron minus oxy.
Cok ilginc primatlar cikti piyasaya, acaba bu senaryoyu kim veriyor elllerine, kac para koyuyor ceplerine.

Ya bu Prof ya da diploması gerçek değil:KK14: şimdi bu kişinin tarifine göre üniversite okumamışlar cahil sayıldığından ben konuşabilirim, bana güvenin Prof :KK59: zihnim pırıl pırıl önce momestosa bastım sonra momoyla yıkadım, sonuç eğitim şart:KK70::KK70:

Vay anasını okumayanların bu kadar talep göreceni bilseydim kendi yiyip bitirmezdim yıllarca :KK70:
Şaka bir yana işlerine gelir tabi;Sormak yok,Araştırmak yok,görüş ve düşünce zaten hak getire..
Naneye gelince hım hım sapa gelince meee diyen biri olduğuda çok aşikar bu adamın:KK53:

Back