aslında çıkmazdayım derken belki biraz abarttım .çünkü ev geçindirmiyorum .27 yaşında bi bayanım babam çok şükür her türlü ihtiyacımızı karşılıyor emekli bi memur olarak.fakat insanın kendi parasının olması ayrı bi durum.ve arkadaşlarımın çoğu çalışıyor.yanlarına gidesim gelmiyor bazen kendimi kötü hissedeceğim durumlar olabiliyor.eleştiriyolar beni sürekli herkes bişeyler söylüyor.nişanlım da bi bayanın mutlaka çalışmasını evde pijamayla oturan boş birisi olmasını istemiyor.aslında ben okulu ilk bitirdiğim zamanlar pek önemsemiyordum ağırdan alıyodum biraz ama şimdi sıkıldım ve iş arayıp da bulamıyorum.kpss olmuyor çok yüksek puan almazsan.ama sanki benim suçummuş gibi
evlenmek bile buna bağlı gibi artık.ne kadar zoruma gidiyo.ben galiba çok türk filmi izlemişim.nişanlımın bunu artık çok fazla dillendirmesi çok gerçekçi olması beni çok üzdü ve aramız bozuldu nerdeyse.eskiden hemen evlenmek isterdi erkekler sevdiği kızla.üstelik biz uzun zaman çıktık ve sonra nişanlandık.sanki bak ,iş bulmazsan evlenmeyiz evlenemeyiz deyince bana değer vermiyomuş gibi geliyo.aslında bunu konuştuk ama anlayamıyorum.ben de bayanların çalışması gerektiğini düşünsem de üstüme gelindiğini düşünüp beni kolay kırdıklarını düşünüyorum.. evde pek iyi değil aile ortamım.yani iyi ama üstü kapatıldı sıkıntılarımızın sanki kimsenin konuşası yok gibi.ailece sessiz çekingen insanlarız zaten.babam da biraz otoriter ve sinirlidir.
okulum 2.öğretimdi akşamları çıkabiliyordum.okul bittikten sonra akşam gezmesi sanki yasak gibi oldu.babalardan sonra eve gelmezmiş bi kız.başıma bişey gelebilirmiş.hala anlaşamadık bu konuda.ben kaçıp gitmek istiyorum.doğuyu bile yazdım kpss de ama çıkmıyor.psikoloğa gidecm haftaya ama ilaç almayı sevmiyorum çok uyutuyo yan etkisi oluyo korkuyorum.psikatri dinlemiyo pek ben konuşmak istiyorum ve psikoloğa da gidemem o da pahalı oluyor.ne yapacağımı bilemiyorumm..bayağı bi hayatımın dönüm noktası gibi ..büyüyemedim hala çocuk gibiyim
çok uzattım belki ama yazdım iştee.kimsenin canının sıkılmasını istemem .çok şükür demeyi de bilmek gerek ..sadece biraz yardım almam gerekiyor galiba..