- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 75
1998 yılında önlisanstan mezun oldum dana sonra hemen iş hayatına atıldığım için üniversite okumayı hep erteledim. Bİrkaç defa öss ye girip öğretmenlik, hemşirelik ve ziraat mühendislğini kazandım iler ki yıllarda ama hazırlıksız girdiğim için tam olarak istediğim bölümler olmadı ve her seferinde puanım düştü o yüzden gitmek istemedim. Her neyse daha sonra da memur oldum derken üniversite hayalimi hep erteledim. Ta ki 2010 yılında deneme maksatlı dikey geçiş sınavına girene kadar.Hazırlıksız girdim çok da umudum yoktu ama diğer ösym sınavlarına nispeten daha kolay olan dgsyi kazandım. Marmara üniversitesi biyolojiye yerleştim. Tam okula başladım derken ardanın kreşi çok uzak kaldı ayrıca ev işleri , derslerin fazlalığı gözümü korkuttu ve kayıt dondurdum. Bu sene bir arkadaşım aynı okul aynı bölümü kazandı. Derslere giremesen de ben sana notları getiririm gel beraber okuyalım destek olalım birbirimize dedi ve dün kaydımı yeniledim. Şu an 4. sınıf öğrencisi görünüyorum alttan 2. ve bazı 3. sınıf derslerini alacağım. inşallah bu seneyi geçersem seneye en geç 2016 da mezun olurum diyorum. ÇOK mutluyum hayırlısı bakalım .Daha sonra da yüksek lisans yaparım inşallah . HAyallerinizden vazgeçmeyin derim. ( bu arada ardanın bir de kardeşi oldu bakalım nasıl olacak:):))