okudugum bolumden memnun degılım tahammul sınırımın asıldıgunı hıssedıyorum aileme de ısrarla bu bölümü istiyor.Ama ben çok bunaldım ne yapaapım bılmıyorum her sey üst üste gelıyor allahaskına yardım edın sizce yenıden üniversite sınavına gırıp istedıgım bolumde okuyabılırmıyumyanı zama kaybı mı olur bılmıyorum
eğer istemediğin bir bölümde okuyorsan ve mutsuz olacağını hissediyorsan tekrar sınava girip istediğin bölümü oku. arkadaşlar var böyle yapan ve şu an mutlular :))
eğer istemediğin bir bölümde okuyorsan ve mutsuz olacağını hissediyorsan tekrar sınava girip istediğin bölümü oku. arkadaşlar var böyle yapan ve şu an mutlular :))
Tıp okuyorum 2. Sınıftayım.Hayalim aslında bellı bır hayalım yok yanı sadece ileridekı hayatım için bunu yapıyorum ilerde muhtac kalmamak için hayat standartlarımın iyi noktada olması için ama sanırım daha özgür olabılseydım mühendıs olmak isterdım
Ben tek bir sey bılıyorum basarılı olmayı sevıyorum sorun bu ama ozel olarak ilgim olam bişi yok tıpı sevmemın nedeni cok ezber olması sankı zekam korelıyor gıbı gelıyor
Mühendis olmayı istedıgımıde soyledım fakat ozel sektor iş bulamazsın bılıyorsun ki bizimde durumumuz cok iyi degıl lutfen mantıklı dusun sacmalama cevabını aldım