How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

okulöncesi öğretmenleri istanbula 46 puanla tercih yapılsa şans varmıdır.

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
46 veya daha düşük puanlarla atanan varmı acaba istanbula varsa nereler daha çok tercih edilmeli .Merkezi yerler ,köy giden varmı bu puanla memnunmusunuz istanbuldaki köylerde ulaşım vs nasıl.

Burdan yerini yazamıyorum ama eşim çok düşük bir puanla bu alandan İstanbul'un küçük bir ilçesine atandı.
2012 yılıydı.
İstanbul merkeze özel araçla 45 dk mesafedeyiz.
Halk otobüsüyle 2 saat sürüyor aşağı yukarı otobüslerin her durakta durması sebebiyle.

mümkün değil maalesef, iki yıl önce falan olsaydı mümkündü ama geçen yıl zaten taban puan 69'du. umudunuzu kırmak istemem ama bence pek mümkün değil:)

46 kpss değil hizmet puanıdır arkadaşlar. Her okulun bölgesel şartlarına göre bir puanı bulunur, çalıştıkça biriktirirsiniz. 46 puan ile il dışı ise pek iyi yerlere gidebileceğinizi sanmam. Eş durumu ise bundan daha az puanla iyi yere giden arkadaşlarım oldu.

Ben zaten öğretmenim arkadaşım ildışı atamada bu hizmet puanıyla istanbulun köyleri de dahil gidilebilinir mi onu öğrenmek istedim sadece . :) kpss puanı değil bu...

Anladim arkadasim ancak 4sene sonra atanmis biri olarak algida secicilk ile aklim kpss ye gitti ne yapayim.
Biraz da puanlarinizin dusuklugu etkiledi sanirim bu algimi.
Ben de genelde doguda calistigim icin iyi puanim
Bu arada tel.den gryrm bazi haeflerim yok:)

Anladim arkadasim ancak 4sene sonra atanmis biri olarak algida secicilk ile aklim kpss ye gitti ne yapayim.
Biraz da puanlarinizin dusuklugu etkiledi sanirim bu algimi.
Ben de genelde doguda calistigim icin iyi puanim
Bu arada tel.den gryrm bazi haeflerim yok:)

sizdemi öğretmensiniz doğuda olmak bir avantaj tabi sizin için puan yönünden . İldışı puanları da açıklandı zaten baktım çok yükselmiş :( umarım şansım olurda hayırlı bir yere tayin olurum ...

46 veya daha düşük puanlarla atanan varmı acaba istanbula varsa nereler daha çok tercih edilmeli .Merkezi yerler ,köy giden varmı bu puanla memnunmusunuz istanbuldaki köylerde ulaşım vs nasıl.

Puanın çok iyi,bir tanıdığım 19 puanla merkezi bir yere geldi.Tercıherde en çok ıstediğin yerden başla yazmaya.

Puanın çok iyi,bir tanıdığım 19 puanla merkezi bir yere geldi.Tercıherde en çok ıstediğin yerden başla yazmaya.

seneye tercihlerimi yapıcam fakat aklımı karıştıran bir soru var bu 19 puan la atanan tanıdığınız acaba zorunlu hizmet yükümlüsümüydü çünkü öyle olan öğretmen arkadaşlara öncelik tanınıp sistem ilk onlarımı yerleştiriyor ?veya resenmi atanıyorlar ? daha sonra kalan yerlere zorunlu hizmetini yapanlarımı atıyor ? bazı illerde 20,18 vb puanlarla atananlar var.Çok istiyorum bulunduğum yerden gitmek dağların arasında ulaşımı hiç bir şeyi olamayan bir yerdeyim .

Back