- Konu Sahibi shadowwomen
-
Henüz kesinleşmiş bir karar yok chess..
Bu uygulama 1 yıl daha ertelenmiş gelen tepkilerden dolayı özellikle forma işi yapan üreticileri mağdur etmemek adına yani çocuklarımızı düşündükleri için değil açıkcası.Ayrıca chess haklısın bende okula giden çocukların üstünde artık forma görmüyorum özellikle oğlumun okulunda takip ediyorum bu konuyu kızlar ayrı bir kıyafet erkekler ayrı bir kiyafet renk cümbüşü olmuşlar
bir de şu var ki canımı çok sıkıyor.:gitmekula giren çıkan belli olmayacak.liselerin önlerinde söylemeye dilim varmıyor uyuşturucu satan gençler ellerini kollarını salaya sallaya okulun içine girecekler.bunu da unutmayalım arkadaşlar.yüzlerce öğrencinin içinde rahat rahat gezip pazarlama yapacaklar.en azından forma varken öğreci ile sivil ayırd ediliyordu.
canım, öğrencilerde oy kullanabiliyomuş ya, büyük ihtimal öğrencilerdir o çoğunluk
serbest olmasın.ama oluyosada tam olsun kardeşim . yok belli renkler giyilcekmiş.serbestin ucunu tutamaz kimse
Öğrenci kimliği diye bir şey var.Vallaha biz her giriş çıkışımızda formalıda olsak göstermek zorundayız güvenlikci almıyor yada çıkarmıyor
o uygulama her okulda yok.
bu durum hiç hoş şekilde meyve vermeyecek. öğrenciler arası maddi yarışı bir kenara bırakalım. okula giren çıkan belli olamaycak. okuldan kaçmaya çalışan gençleri sokakta ayırt edemeyeceksiniz. öğretmenlerin işi iyice zorlaşacakalsanaalsanasmile
Tamamen katılıyorum size. Çocuklar arasında "onda var ama bende yok" mantelitesi başlayacak. Marka problemleri olacak. Önce tam eğitimle refah seviyemizi yükseltelim de çocuklar ondan sonra istedikleri gibi giyinsinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?