İlköğretim Yorum ve Soruları Okullarda Serbest Kıyafet Uygulaması

valla benimki anaokul son sınıf artık, ben genelde haki, yada turuncu giysiler almışım nedense, geçenlerde anne her gün değişik giymeliyim, yoksa hep aynı renk giyiyosun diyo arkadaşlarım, bana yeni kıyafetler almalıyız dedi, şok oldum, bu yaşta yani, gerisini siz düşününakannehir

seneye serbest olacak...Ben bır lise öğretmenı olarak seneye ısımız cok zor..

mıllı egıtım bu kadar egıtımde sorun varken bu konuyu anketle hallettı bırde öğretmenlere sorsa anketle sorunları ona gore karar alsa...

hanımlar..
ben hala anket sonuçlarını göremedim yorumlarınız için teşekkür ederim
bu kadının eğitim sisteminden nefret ediyorum

ısteyen elini kolunu sallayarak artık okullarda rahatça dolaşır Kesinlikle formadan yanayım malesef anket sonucu serbest kıyafet çıkmış zaten anket bahane sonuç şahane olmuş zaten kafasına koymuştu Çubukçu ilk göreve geldiğinden beri bu serbest kıyafet uygulamasını

bende formadan yanayım.eğitim sisteminde bi sürü aksaklık varken neden kılık kıyafet derdine düştüler anlayamadım doğrusu.:uhm:yoksa bu da gündem değiştirme taktikleri mi? desenize artık çocuklarımız hangi konuya çalışsak ki diye düşüneceklerine yarın ne giysek acaba diye düşünecekler.derste de birbirlerinin kıyafetlerini eleştirecekler.marka giyinmek isteyecekler.çok yanlış bir uygulama arkadaşlar.bence bişeyler yapmalı.bu uygulama çocukların piskolojisini mahvedecek.olumlu hiçbir tarafını göremiyorum.3-4 çocuk birden okutan aileler var.onlar napsın? hangi birinin ihtiyacını karşılasın.

düşünsenize, bu hükümet 'serbest kılık kıyafet ' ıle ılk olarak neyi serbest bırakır alsanaalsanasmile

düşünsenize, bu hükümet 'serbest kılık kıyafet ' ıle ılk olarak neyi serbest bırakır alsanaalsanasmile

yok korkmayın o düşündüğünüz şeyi serbest bırakmaz.. hiiç endişelenmeyin.. son derece iğneleyici bir yorum olmuş...

Son düzenleme:
asla serbest olmamalı okul okul gibi olsun belli bir disiplini olsunaklinialirimsmile
ne o sanki diskoya yada düğüne gider gibi her öğrenci ayrı bir renk :umursamaz:bana çok anlamsız ve gereksiz geliyor
ayrıca hepsinden önemlisi veliler ne yapsın çocuklar gençler hergün farklı kıyafet markalı şeyler giymek isteyecekler arkadaşlarına özenecekler boshayallersmile
durumu olan var olmayan var aynı anda 3-4 çocuk okutan var.düşünün hallerini ne olacakbilmiyorumkismile
bence bu uygulama hem çocukların hem de velilerin psikolojisini bozmaktan başka hiçbir işe yaramazlmaz:lmaz:

yok korkmayın o düşündüğünüz şeyi serbest bırakmaz.. hiiç endişelenmeyin.. son derece iğneleyici bir yorum olmuş...

hmmm ama mantık olarak serbest olacaksa onunda serbest olması gerekir izin verilmezse işler karışır falan.. arkadaşımız çok haklı çocuklar ne ders çalışsam yerine yarın ne giyeceğim diye düşünür

ben bir öğretmenim ve çok saçma buluyorum serbest kıyafet meselesini.öğrenciler tam ilgi çekme yaşlarında şıklık yarışına girecekler..kız öğrenciler şimdi formayla bile daha ne kadar seksi olabilirim diye uğraşıyorken,serbest kaldıklarını düşünemiyorum..eğitim sistemini iyice boş hale getirdiler yaa,yeni nesil kesinlikle bomboşş, amaç onları daha da kötüye götürmek bence.tek düşündükleri bu bence yeni neslin kafasını memleket meselelerine yormasını nasıl daha aza indirgerim hatta yok ederim,aptal bir nesil oluşmasını sağlarım derdindeler..

cok tartışmalı bır karar dılerım gerı alınır..
Bız kım ogrencı kım degıl nasıl anlıyacagız...anlamadım kı.......

bence de gereksiz bir uygulama

gerçekten zengin fakir ayrımına sebep olup, okulları da podyuma çevirebilir:umursamaz:

ama sizin gibi düşünmüyorum
açık kıyaftelerin giyilmesi yasak olduğu gibi
dini semboller taşıyan kıyafetlerin de yasak olduğu en başta belirtilmiş zaten

ama keşke her türlü giyim serbest olsa
insanlara bunu giyemezsin demek kadar saçma bir şey yokklava:klava:klava:

ya bu uygulama başladımı acaba, ben kaç gündür çocukları hep serbest kıyafetle görüyorum okula girip çıkarken, yoksa yaz geldi diye bi uygulama mı:hulya:

Ben lisede okuyordum bu tartışma vardı hatta bir hafta serberst uygulamaya geçildi bakıldı olmuyor.yine formaya dönüldü ,üniversite bitirdim ,evlendim,iki çocuk doğurdum aynı tartışma devam.Bırakın artık bu işi bizim toplumumuz kaldırmıyor.Biz herşeyin suyunu çıkarıyoruz.Ben sadece çocuklardan çekinmiyorum arkadaşlarım şunu giymiş diye mutlaka düşünceleri olacak ama eminimki çoğu annede bir kıyafet yarışına girecek,benim çocuğum en iyi giyinsin ,en göze batsın diye.Bursada önlük kalktı her okul değişik kıyafet giyiyor.Bence bu uygulama devam etmeli yazın kızlar jile içine lakost,kışın uzun kollu penye,hırka.Erkekler pantolon üstü lakost.Kışında pantolon üstüne uzun kollu penye hırka.Biz memnunuz herkesin kafası rahat kıyatlerde yazlık kışlık ayarlaması var daha ne olsun.Serbet kıyafet olunca eğitim seviyesimi artacak ?

Bu uygulama 1 yıl daha ertelenmiş gelen tepkilerden dolayı özellikle forma işi yapan üreticileri mağdur etmemek adına yani çocuklarımızı düşündükleri için değil açıkcası.Ayrıca chess haklısın bende okula giden çocukların üstünde artık forma görmüyorum özellikle oğlumun okulunda takip ediyorum bu konuyu kızlar ayrı bir kıyafet erkekler ayrı bir kiyafet renk cümbüşü olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…