- Konu Sahibi shadowwomen
-
amerıkayla kıyaslıyorlar burayı ama amerıkadakı egıtım sevıyesıne gelsınler ılk basta butun okulları aynı sevıyeye ceksınler ondan sonra bunları dusunsunler ben tastıklemıyorum durumu olmayan cocuklar her gun aynı kıyafetı gıyecek durumu ıyı olanlar farklı farklı gıyecek ve cocuklar kendı aralarında cok acımasızlardır alay ederler kucumserler sınıf farkı dahada cok ortaya cıkacak
2. sıde kım ogrencı kım sıvıl bellı olmayacak hele lıselerde dahada sorun olur bu
kesinlikle serbest olmasın derim.. fakir-zengin ayrımı kabak gibi çıkar ortaya.. bir kısım çocuklar hergün başka giyinirken, bir kısım hep aynı şeyle giderken utanıyorlar.. hem çocuklar hem de aileleri için zor bir durum.. serbest olmasın bence :1no2:
bende okullarda forma uygulamasına tamamen geçilmesinden yanayım kızım anasınıfına gidiyor kıyafet serbest bugüne kadar bir kaç kez şikayet etmişti çok önemli değildi onlar ama bugün okuldan gelince ağladı üzerinide çok güzel giydirdiğim halde lcw elbisesi vardı ama arkadaşları daha güzel giyinmiş öğretmen abla herkese ne kadar güzel olmuşsun demiş bizimkine dememiş nasılda akıtıyo gözünün yaşını,yani kıyafet uygulamasında bu durumda kalan çok aile ve çocuk olur.Bu ülkede yaşayan herkes bunun farkındadaır böyle bir uygulama olacağını zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?