• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

kirikkalplerduraginda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
37
46
3
27
*** 14. Sayfa da son durumu yazdım arkadaşlar. Tek tek cevap veremiyorum telefondan giriyorum şuan cevap veren herkese teşekkürler.

Arkadaşlar çok utanıyorum bugün hiç kendimde değilim öğlen ayıldım ve bunu düşünüyorum... En son yeni hesap açıp buraya yazmak istedim napacağımı bilmiyorum...

Eskiden beri çok hoşlandığım bir hocam vardı; benim kendi bölümüm hocası çok başarılı bir akademisyen çokta tarz bir adam ayrıca kendisinin büyük bir dış ticaret şirketi var. Her dönem gelen 2. Sınıf öğrencilerine sorarmış zaten dış ticarete ilgi duyan bu alanda kariyer yapmak isteyen var mı diye bize de sordu 2 kişi aldı şirketine bir kız bir erkek çalışıyorduk ve çokta iyi para alıp iş öğreniyorduk. Tabi ben bu adamdan hoşlandığım için ne yaptım ettim o bir kız bir erkekten kız olanı ben oldum geçen sene 2. Sınıftayken. Bu sabaha kadar da hem öğrencisiydim hem şirketinde çalışıyordum.

Belli ediyordum hafiften hoşlandığımı ama hoca hiç pas vermiyordu bana ama ters bir tepki de vermiyordu ama samimi de olmuyordu açıkcası.

Dün akşam kuzenlerimle çok fazla alkol aldık alırkende bu konuyu konuştuk ve ben içince kendime kaybediyorum hocaya gece 3’de nasılsınnn yazmışım öpücük koymuş göndermişim cevap gelmeyince sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymuşum öğlen anca ayıldım hepsi iletilmiş ama cevap yok... Akşam da şirketinin muhasebesi aradı çıkışımı yaptıklarını söyledi hatta direk gelmeyin dediler.

Hocadan hiç ses yok. Öğlenden beri napacam diye düşünüyorum sabah 11:30’da dersi var ne yapsam? Kendimi savunmam lazım ama nasıl yüzüne bakacam? Ben cidden seviyordum onu artık bakacağı varsa da hiç bakmaz yüzüme... Zaten ben nasıl bakacam yarın yüzüne? Çok utanıyorum çıkış bulamıyorum yardım edin?

Son düzenleme:
gece 3’de nasılsınnn yazmışım öpücük koymuş göndermişim cevap gelmeyince sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymuşum

:KK70: :KK70: :KK70:
Derdine gülmüş gibi oldum ama artık... Olay çok vahim-uygunsuz tabi.
Ama ciddi kalamıyorum, adamın suratının alabileceği ifadeyi düşündükçe, baya baya komik kusura bakma :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:
Derdine gülmüş gibi oldum ama artık... Olay çok vahim-uygunsuz tabi.
Ama ciddi kalamıyorum, adamın suratının alabileceği ifadeyi düşündükçe, baya baya komik kusura bakma :KK70:
Ya sormayın çok utanıyorum ve inanamıyorum böyle bişey nasıl yaptım bilemiyorum çok üzgünüm. Okula artık gitmeyip yarı dönem de yatay geçiş yapmayı da düşünüyorum zaten artık bu hoca yüzüme bakmaz heralde napayım burda biraz okulum uzar ama başka çarem yok gibi

Ben olsam bende ne yapacağımı bilemezdim.
zor bir durum. Neyi nasıl açıklarsınız bilemedim.

Bilmiyorum sanırım tek çare okula uzun süre gitmemek ve ardından yatay geçiş yapmak zaten artık bu adam yüzüme bakmaz benim okulum uzayacak düzenim bozulacak ama kalsam daha beter utanacak ve dersine giriyorum ya nasıl bakacam yüzüne

Ya sormayın çok utanıyorum ve inanamıyorum böyle bişey nasıl yaptım bilemiyorum çok üzgünüm. Okula artık gitmeyip yarı dönem de yatay geçiş yapmayı da düşünüyorum zaten artık bu hoca yüzüme bakmaz heralde napayım burda biraz okulum uzar ama başka çarem yok gibi

"Kuzenim yazmış-kuzenimin pis şaka anlayışı özürler dilerim" desen? :confused:

Yüzün görünüyor muydu fotoda?
Bir daha, sonrasında bakıp utanacağın işler yapacak kadar içme, tecrübe olsun artık ne diyelim?

Çok fazla yapabilecek bişey yok keşke biraz edebiyle içsek.... Özür mesajı yazdınız mı bari?

Yazdım onu da uyanır uyanmaz şokla yazdım çok güzel bişey olmadı
önce hocam çok özür dilerim çok üzgünüm ben akşam kendimde değildim yazdım sonra size göndermedim hocam aslında ben sizi karıştırdım biriyle yazdım yani çok kötü bir özür mesajı yazmışım bilmiyorum onlara da cevap vermedi ama iletiliyor hepsi profil fotosu da duruyor...

Gecmis olsun gercekten cok sacmalamissiniz.Durumu anlatir bir mesaj cekin ve vazgecin zaten oluru yok daha fazla rezil olmayin uzgunum .

Uyanır uyanmaz bir özür mesajı yazdım ama o sersemlikle pek iyi bir mesaj olmadı devrik olmuş yani ona da cevap vermedi ama iletiliyor hepsi profil fotosu falan da duruyor

"Kuzenim yazmış-kuzenimin pis şaka anlayışı özürler dilerim" desen? :confused:

Yüzün görünüyor muydu fotoda?
Bir daha, sonrasında bakıp utanacağın işler yapacak kadar içme, tecrübe olsun artık ne diyelim?
Görünüyor maalesef :( Çok üzgünüm nasıl böyle oldu bilmiyorum ya

Cok sarhostum ayırt etme gücümü kaybetmişim de😂 sarhoşluktan siz olduğunu farkedemedim başkası sandım de. Adam evli olmasa bari hey Allahım bide karısıyla papaz olur🙈
Öğlen ayılınca o şaşkınlıkla bişeyler yazdım hocam çok özür dilerim gece kendimde değildim iyi değildim yazdım sonra aklıma geldi hocam ben size göndermedim başkası sandım sizi özür dilerim falan yazdım saçmaladım işte bilmiyorum adam da yine cevap vermedi... Yok evli değil. Ben cidden evlilik hayali falan kuruyordum onunla ciddi anlamda hoşlanıyor ve seviyordum yani :( Çok yanlış yaptım :(

Tek çaren var samimiyet. Duygularını çok net ifade edeceksin. Hocam içki içmiştik neler yaptığımı öğlen uyanınca fark ettim çok üzgünüm çok özür dilerim vs diceksin. Ha ben olsam bi daha seni sittin sene şirketime sokmam çünkü otokontrolün yok ve iş hayatı bunu kaldırmaz ama en azından hocandan özür dilemiş ve öğrencisi olarak derslere girebilecek yüzü bulmuş olursun.Ayrıca dip not daha çok gençsin lütfen ağzınla içmeyi öğren ya da içkiden uzak dur

Görünüyor maalesef :KK43: Çok üzgünüm nasıl böyle oldu bilmiyorum ya

Geçmişler ola. :)
"Sevgilime yollayacağdım, yanlışlıkla size yolladım özürler dilerim, çok mahçubum, utandım"'dan başka seçenek yok gibi.

Tekila shot mı yaptınız art arda? Naptın bu kafa için ben de merak ettim bak şimdi.

Öğlen ayılınca o şaşkınlıkla bişeyler yazdım hocam çok özür dilerim gece kendimde değildim iyi değildim yazdım sonra aklıma geldi hocam ben size göndermedim başkası sandım sizi özür dilerim falan yazdım saçmaladım işte bilmiyorum adam da yine cevap vermedi... Yok evli değil. Ben cidden evlilik hayali falan kuruyordum onunla ciddi anlamda hoşlanıyor ve seviyordum yani :( Çok yanlış yaptım :(
Sarhoş olduğunu hic hatirlamadigini ayilinca farkettigini de soyle bence. Ya da ne biliyim hic bise solemeyip batirmasan mi acaba iyice. Bilemedim

Benim bildiğim insanlar şirketlerine bence kariyer yapma isteklerine göre almazlar ki
Başarılarına göre alırlar bana burası mantıksız geldi...

sütyenli foto sizin miydi yoksa içince soyunup mu çektiniz yoksa hazırda varmıydı?
Bilemedim yine mantıksız geldi...

Kaldıkı bu şekilde mi yapardı bir hoca bilemedim sanırım benim beynim çalışmıyor

Back
X