• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları okulda kaza :(

allah evlatlarımızı bu tür yöneticilerden muhafaza etsin gerçekten
seni tebrik ediyorum arkadaşım:71:

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için
çocuğu okula gidip gelirken evlerinin önünde oynarken görüyorum daha yeni 1 hafta olcak okula gelmiyo ama gelebilcek sanırım..:)

ben konunun devamını tam okumadım ama sizi gerçekden tebrik etmek istedim benim oğlumda okula gidiyor anasınıfı ama biz sizin gibi vicdanlı bir öğretmene raslamadık.şimdiki anne babalar ve eğitimcilerin çoğu neyazıkki birşey olmaz mantığındalar sizi gerçekten kutluyorum bizim öğretmenimiz çok merhametsiz sizin gibi hocalar çoğalsın lütfen

ben konunun devamını tam okumadım ama sizi gerçekden tebrik etmek istedim benim oğlumda okula gidiyor anasınıfı ama biz sizin gibi vicdanlı bir öğretmene raslamadık.şimdiki anne babalar ve eğitimcilerin çoğu neyazıkki birşey olmaz mantığındalar sizi gerçekten kutluyorum bizim öğretmenimiz çok merhametsiz sizin gibi hocalar çoğalsın lütfen

teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için..geçende gördüm Fatih i evlerinin önünde bisiklet elinde kaçıyodu annesi de elinde odunla kovalıyodu kimbilir ne yaptı gene :)

merhaba nasil bir okul orasi ya sasirdim gercekten. siz tek basiniza miydiniz? bitek fatih adindaki ögrenciniz mi okuldaydi? cocuklarin gözetim ve denetim vazifesi cocuklar okuldan ayrilana kadar size ait degil mi?
türkiyede nasil isliyor bilmiyorum fakat almanya'da söyle bir durum var. eger cocuk okulda bir kaza gecirmis ve ilk yardimi okulda yapilmis ve hastanelik bir durum söz konusu degilse, cocuk okuldan ayrildiktan sonra ebeveyne haber verilir. fakat siz durumun vahim oldugunu söylüyorsunuz. böyle bir durumda ebeveyne ulasilamadiginda cocuk, cocugun gittigi cocuk doktoruna götürülür. zaten okullar-ögretmenler cocuklarin doktorlariyla ve aileleriyle iletisim halinedir.

orada nasil anlamadim valla. ögretmen hic tekbasina kalmiyor cocukla okulda

merhaba nasil bir okul orasi ya sasirdim gercekten. siz tek basiniza miydiniz? bitek fatih adindaki ögrenciniz mi okuldaydi? cocuklarin gözetim ve denetim vazifesi cocuklar okuldan ayrilana kadar size ait degil mi?
türkiyede nasil isliyor bilmiyorum fakat almanya'da söyle bir durum var. eger cocuk okulda bir kaza gecirmis ve ilk yardimi okulda yapilmis ve hastanelik bir durum söz konusu degilse, cocuk okuldan ayrildiktan sonra ebeveyne haber verilir. fakat siz durumun vahim oldugunu söylüyorsunuz. böyle bir durumda ebeveyne ulasilamadiginda cocuk, cocugun gittigi cocuk doktoruna götürülür. zaten okullar-ögretmenler cocuklarin doktorlariyla ve aileleriyle iletisim halinedir.

orada nasil anlamadim valla. ögretmen hic tekbasina kalmiyor cocukla okulda

şöyle oluyor canım anlatayım..normalde okul saati 8--15 arası.. ama anasınıfı bir tane ve öğrenci fazla olduğu için sabahçı öğleci yapıyoruz..bu durumda ben öğleci olduğum için saat 13 te giriyorum 17 de çıkıyorum e saat 15 ten sonra okulda kimsecikler kalmıyo..sadece yardımcım ve ben arada sırada da idaredekiler...
yardımcım var bi tane yanımdaa..bütün çocuklar okuldaydı ama o anda fatihi götürmem gerekti çünkü babasına annesine telefonla ulaşamdım ve o halde çocuğu bekletmeye de gönlüm razı olmadı..böyle bi olay yaşadık işte

şöyle oluyor canım anlatayım..normalde okul saati 8--15 arası.. ama anasınıfı bir tane ve öğrenci fazla olduğu için sabahçı öğleci yapıyoruz..bu durumda ben öğleci olduğum için saat 13 te giriyorum 17 de çıkıyorum e saat 15 ten sonra okulda kimsecikler kalmıyo..sadece yardımcım ve ben arada sırada da idaredekiler...
yardımcım var bi tane yanımdaa..bütün çocuklar okuldaydı ama o anda fatihi götürmem gerekti çünkü babasına annesine telefonla ulaşamdım ve o halde çocuğu bekletmeye de gönlüm razı olmadı..böyle bi olay yaşadık işte
or.
benım anlamadıgım orası bı anasınıfıda olsa anaokuluda olsa ıdarecıler okul cıkısına kadar orda olması gerekıyor. bence mıllı egıtıme bu yıl sorun sız tek basınıza okuld akalmayın baska bı sorun olsa sız sorumluluk sahıbı olcaksınız ve sız hesap verceksınız unutmayın ayrıca bı sey anlatıyım benım sınıfımda bır metre yukseklıkte bı dolaptan cocugun alnına bı tv dustu. mudur yardımcıları okadar rahattıkı ben telastan öluyom cocugun aılesıne haber verdım dr göturun dıye ben göturemedım dıyer cocuklarda sınıftaydı tektım. aıleyı aksama kadar aradım öğleden hıc göturmemısler durumu ıyı dıyolar mudur yardımcısı sadece bana dedıgı su oldu öğretmenı hanım böle bı sorun oldugu zaman hemen bıze gelın aıleye haber verelım sızı sorumluluktan kurtaralım. :( yapcka bıseyyok sonucta okulda sınfta bır suru öğrencı var bız dıkkat edıyoz ama oluyo bole kazalar ıstemesekte...

Back