Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları okulda kaza :(

s&r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
716
1
96
Samsun
arkadaşlar sizinle brşey paylaşmak istiyorum lütfen cevap yazın konuşmaya ihtiyacım var..
bugün okulda çıkış saatinde çocuklar hazırlandı çok haylaz bir öğrencim var fatih o da koşuyordu ve halıda ayağı kayınca kendi kolunun üzerine düştü ne yazık kii baktım ki kolu disekten dönmüş ne yapacağımı şaşırdım okulda kimse yok idareden ve hizmetliler de çıkmış ( okul normalde tam gün sadece anasınıfı sabahçı öğleci ben de öğleciyim) çocuğu kaptım yoldan bi araba durdurdum ve sağlık ocağına gittim kapalı o arada yardımcım da babasının numarasına ulaşmaya çalıştı çünkü numarası kullanılamıyor diyodu aradığımda..
neyse tekrar sınıfa geldik o arada bi akrabasına ulaştım babasını çağırttım okulaa..10 dkaya geldii anlattım böyle böyle oldu diye bişey olmaz falan dedi ben şaşırdım tabi elim ayağım buz gibi bayıllmamak için zor durdum..götürdü çocuğu ben de geleyim mi dedim gerek yok dedii..bi kaç telefon konuşmasından sonra öğrendim ki hem çıkık varmış hem de kırık kolunda yarın sabah ameliyat olcakmış çok üzüldüm gerçekten..müdürü aradım kaç kere açmadı..müdür yardımcısını aradım gereken yapılmıştır ona hocam boşver dedi çok umursuzlar ben mi abartıyorum sizce???
yarın sabah 8 de ameliyat olcakmış gitmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizce??

Yazık çocuğa ya neyse geçmiş olsun diye telefonla konuşursun...

Kaza işte maalesef oluyor...

Valla kıyamam yaa git tabikide yazık günah emanet bi can bu kadar rahat olmaları çok kötü.

Gitmek istiyorsanız gidin, ancak her şeye hazırlıklı olmanızda fayda var,insanlar o kadar anlayışsız ki, size yüklenebilirler..Kendileri sorumsuzca davransalar bile bütün suçun sizde olduğunu iddaa edebilirler..

Niye Muallakta Kaldınız ki ??
Tabiki de Gidin..

evet haklısınız ama ben de sınıfta o kadar çocuk varken hangibirine bakayım zorla oturtup başlarında beklesem olmaz anasınıfı sonuçta ne kadar dikkat edersen et oluyo böyle şeyler ben de istemezdim böyle olmasını çok üzüldüm ama elimden birşey gelmez hiç gitmesem de umrumda değilmiş gibi gözükebilir

Niye Muallakta Kaldınız ki ??
Tabiki de Gidin..

gidip gitmeme konusunda muallakta kalmadım zaten demek istediğim ameliyat saatinde gitmek mi yoksa daha sonrasında eve ziyarete gitmek mi ama ben şu an kendimi pek iyi hissetmediğim için doğru ifade edemedim

bir de babası geldi okula almaya aman onda bişey yok dedi tuttu kolundan çocuğu sen gene mi durmadın yerinde diyo arabaya bindircek çocuk kendi açtı kapıyı kendi başına bindi bi acayipti yanii ben mi yanlış anlıyorum bilemedim ki

öff çok canım sıkıldı yaa sene başında da başka bi öğrencinin iki kolu birden kırılmış vukuatlı bi sınıf yani

gidip gitmeme konusunda muallakta kalmadım zaten demek istediğim ameliyat saatinde gitmek mi yoksa daha sonrasında eve ziyarete gitmek mi ama ben şu an kendimi pek iyi hissetmediğim için doğru ifade edemedim

Anladığım Kadarıyla Ana Sınıfı Öğretmenisiniz.. (Gençsiniz)

Sadece Ameliyat Esnasında Gidin..

evet 5 senedir öğretmenim ama böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum

bencede gıdın gıtmesenızde arayın.zor durum ..haylaz cocukların basına hersey gelıyor

bencede gıdın gıtmesenızde arayın.zor durum ..haylaz cocukların basına hersey gelıyor

aradım cnm iki üç kere annesini babasınıı kaç kere geçmiş olsun dedim doktorla da konuştum yemek saatini falan sordu öyle işte

annesiyle konuştum anlattım olayı çocuk işitme engelli olduğu için cihaz var kulağında bana sorduğu şey direk cihaza bişey oldu mu töbe dedim içimden olmadı dedim kafasını çarpmadı zaten dedim durdukça aklıma geliyo kusura bakmayın

Daha sonra ögrencilerinizle bile ev veya hastanede ziyaret edebilirsiniz.

Telefonla arayip durumunu ögrenebilirsiniz,daha uygun bir zamanda da ev ya da hastane ziyareti yapablirsiniz hatta uygunsa ögrencilerilerinizle ziyaret edebilirsiniz.
Böyle istenmeyen kazalar anne baba gözetiminde ,ev ortaminda da olabiliyor. Kendinizi suclamaniza gerek yok siz gerekeni de yapmissiniz.

teşekkür ederim cnm ama benim öğrencilerle hastane ziyaretine gitmek bile tehlikeli o dereceler sağolsunlar eve gidilebilir ama

canım öncelikle miniğine sonrada sana geçmiş olsunki bu durumda senin daha fazla ihtiyacın var gibi görünüyor buna. başka bir arkadaşımızında dediği gibi kendini suçlama. bende eğitimin farklı bir alanında çalışıyorum ve bundan dolayıda hemeh hemen her yaş gurubuyla çalıştım şimdiye dek. ancak şunu özellikle belirtmeliyimki en zor dönemlerden biriyle çalışıyorsun Allah sabır versin.ayrıca biraz daha soğukkanlı olmaya çalış daha bu neki insanın başına neler geliyo. kafası patlayan bir öğrencimin başında sabahlayıpta ertesi gün ailesi gelen öğrencim olmuştu.bu yüzden birincisi böyle velilere alışsan iyi olur. ikincisi bu tarz velileri çok sık aramamakta fayda var bir arkadaşım başına gelmişti benzer bir olaydan aylar sonra aile öğretmeni suçlayıp mahkemeye vermiş telefon kayıtlarına bağlı olarakta arkadaşımız hastahane masraflarını ödemek zorunda kalmıştı bilgin olsun. seni çok iyi anlıyorum ayrıca kutluyorumda vicdanından dolayı ancak malesef herkes aynı olmuyor.okul yönetiminin duyarsızlığına gelince 12 yıldır bu sektörün içindeyim.şimdiye kadar sadece bir tek müdür gördüm öğrenciler diyince gözleri parlayıp canına can katılan oda yaşadığım şehrin en ücra köşesine sürgün edildi

teşekkür ederim cevabın için cnm rahatlattın biraz beni

arkadaşlar yazamadım buraya ama ertesi gün yani çocuğun ameliyat olduğu gün sabah 8de ameliyat olcaktı ben 10.30 gibi hastaneye gittim muz çikolata falan aldım yeni çıkmıştı ameliyattan ailesi iyi karşıladı beni çocuk daha narkozdan çıkmamıştı öyle konuştuk falan babası 1 senedir hastanede yatmamıştık bekliyoduk zaten böyle bişey dedi güldü falan bu çocuk durdan anlamıyo ki falan dedi..biraz rahatladım doğrusu..sonra babannesiyle beraber çıktık ben okula o eve gitti daha sonra da aramadım bi akrabası vardı okulda ona sordum eve çıkmış o akşam iyi falan demiştii..o gün okula geldim 1 saat erkenden normalde erken gitmem ayda yılda bir öğretmenler odasında oturdum..müdür sordu çocuk mu düştü diyo halaa evet dedim ameliyattan çıkmış dedim hastaneye uğradım gelirken dedim ne dse beğenirsiniz iyi belki biraz akıllanır hak etmiştir o zaten böyle bişeyi dedi ben de ne diyeceğimi bilemedim çocuk dedim durmaz yerinde durmasınlar da dedim oynasınlar koşsunlar ben sürekli oturun durun yapmayın kıpırdamayın şeklinde yapamam dedim sustu konuyu değiştirdi..ondan başka da ne soran ne eden.. bi de demesin mi üstüne geçen sene de bi çocuk düşüp kolunu kırmıştı narkozdan çıkamadı öldü dedii heh dedim içimden süper moral oldu bu bana Allah'ım ne garip duygusuz insanlar var yaa

çok geçmişolsun
kıyamam çoçuğa ya yazık
bncede ailesinin yanında bulunmanız en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…