arkadaşlar sizinle brşey paylaşmak istiyorum lütfen cevap yazın konuşmaya ihtiyacım var..
bugün okulda çıkış saatinde çocuklar hazırlandı çok haylaz bir öğrencim var fatih o da koşuyordu ve halıda ayağı kayınca kendi kolunun üzerine düştü ne yazık kiibaktım ki kolu disekten dönmüş ne yapacağımı şaşırdım okulda kimse yok idareden ve hizmetliler de çıkmış ( okul normalde tam gün sadece anasınıfı sabahçı öğleci ben de öğleciyim) çocuğu kaptım yoldan bi araba durdurdum ve sağlık ocağına gittim kapalı o arada yardımcım da babasının numarasına ulaşmaya çalıştı çünkü numarası kullanılamıyor diyodu aradığımda..
neyse tekrar sınıfa geldik o arada bi akrabasına ulaştım babasını çağırttım okulaa..10 dkaya geldii anlattım böyle böyle oldu diye bişey olmaz falan dedi ben şaşırdım tabi elim ayağım buz gibi bayıllmamak için zor durdum..götürdü çocuğu ben de geleyim mi dedim gerek yok dedii..bi kaç telefon konuşmasından sonra öğrendim ki hem çıkık varmış hem de kırık kolunda yarın sabah ameliyat olcakmış çok üzüldüm gerçekten..müdürü aradım kaç kere açmadı..müdür yardımcısını aradım gereken yapılmıştır ona hocam boşver dedi çok umursuzlar ben mi abartıyorum sizce???
yarın sabah 8 de ameliyat olcakmış gitmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım sizce??
Niye Muallakta Kaldınız ki ??
Tabiki de Gidin..
gidip gitmeme konusunda muallakta kalmadım zaten demek istediğim ameliyat saatinde gitmek mi yoksa daha sonrasında eve ziyarete gitmek mi ama ben şu an kendimi pek iyi hissetmediğim için doğru ifade edemedim
bencede gıdın gıtmesenızde arayın.zor durum ..haylaz cocukların basına hersey gelıyor
Daha sonra ögrencilerinizle bile ev veya hastanede ziyaret edebilirsiniz.
Telefonla arayip durumunu ögrenebilirsiniz,daha uygun bir zamanda da ev ya da hastane ziyareti yapablirsiniz hatta uygunsa ögrencilerilerinizle ziyaret edebilirsiniz.
Böyle istenmeyen kazalar anne baba gözetiminde ,ev ortaminda da olabiliyor. Kendinizi suclamaniza gerek yok siz gerekeni de yapmissiniz.
canım öncelikle miniğine sonrada sana geçmiş olsunki bu durumda senin daha fazla ihtiyacın var gibi görünüyor buna. başka bir arkadaşımızında dediği gibi kendini suçlama. bende eğitimin farklı bir alanında çalışıyorum ve bundan dolayıda hemeh hemen her yaş gurubuyla çalıştım şimdiye dek. ancak şunu özellikle belirtmeliyimki en zor dönemlerden biriyle çalışıyorsun Allah sabır versin.ayrıca biraz daha soğukkanlı olmaya çalış daha bu neki insanın başına neler geliyo. kafası patlayan bir öğrencimin başında sabahlayıpta ertesi gün ailesi gelen öğrencim olmuştu.bu yüzden birincisi böyle velilere alışsan iyi olur. ikincisi bu tarz velileri çok sık aramamakta fayda var bir arkadaşım başına gelmişti benzer bir olaydan aylar sonra aile öğretmeni suçlayıp mahkemeye vermiş telefon kayıtlarına bağlı olarakta arkadaşımız hastahane masraflarını ödemek zorunda kalmıştı bilgin olsun. seni çok iyi anlıyorum ayrıca kutluyorumda vicdanından dolayı ancak malesef herkes aynı olmuyor.okul yönetiminin duyarsızlığına gelince 12 yıldır bu sektörün içindeyim.şimdiye kadar sadece bir tek müdür gördüm öğrenciler diyince gözleri parlayıp canına can katılan oda yaşadığım şehrin en ücra köşesine sürgün edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?