Sivilceli Ciltler okula son 1 hafta

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
forumda yeni sayılırım bu açtığım ilk konu yanlış yere açmış olabilirim üzgünüm
kızlar okula 10 gün kadar bişey kaldı benim okul zamanı pek sivilcem çıkmaz her gün kesinlikle banyo yaparım ama her yazz geldiğinde yüzümde inanılmaz derecede sivilce çıkar çok kızarık durmaları da cabası. hiç bi krem kullanmadım çünkü işe yaramıyo biliyorum. okul başlamadan en azından kızarıklıklarının geçmesini istiyorum kıpkırmızı duruyolar gerçekten çok kafaya takmış bulunmaktayım önerebileceğiniz bi yöntem varmı (en çok kızarıklıklar için???)
:43::43::43::43::43::43::43:

forumda yeni sayılırım bu açtığım ilk konu yanlış yere açmış olabilirim üzgünüm
kızlar okula 10 gün kadar bişey kaldı benim okul zamanı pek sivilcem çıkmaz her gün kesinlikle banyo yaparım ama her yazz geldiğinde yüzümde inanılmaz derecede sivilce çıkar çok kızarık durmaları da cabası. hiç bi krem kullanmadım çünkü işe yaramıyo biliyorum. okul başlamadan en azından kızarıklıklarının geçmesini istiyorum kıpkırmızı duruyolar gerçekten çok kafaya takmış bulunmaktayım önerebileceğiniz bi yöntem varmı (en çok kızarıklıklar için???)
:43::43::43::43::43::43::43:

Limon sür ;) ;)

hey önerisi olan kimse yokmu :(( en azından sivilceyi küçültcek bilgiler de içime yarar tatilde diye hep evdeyim ama perşembe günü insan içine çıkmaya başlıcam çok az kaldı çokk kötüyüm

canım merhaba ebru ben yeni deniyorum sayılır ama bak 4 aspirini (kaseye alıp 1-2 damla su ile ıslat)üzerine bir kaşık balı karıştıR kıvama getirip yüzüne sür faydasını görmeye başladım ben tavsiye ederim ;))

canım merhaba ebru ben yeni deniyorum sayılır ama bak 4 aspirini (kaseye alıp 1-2 damla su ile ıslat)üzerine bir kaşık balı karıştıR kıvama getirip yüzüne sür faydasını görmeye başladım ben tavsiye ederim ;))

kaç günde etki etmeye başlar

ya ben 2 kere yaptım bigün arayla. etki etmeye başladı hı bu arada dove fresh sabunda kullanıyorm dğer sabunlar gibi değil bu cildi taze tutuyor yağlandırmiyor okul zamanı özellikle okuldan eve geldiğimde mutlaka kullanıyorum onun da çok etkisi var tabi

Back
X