- Konu Sahibi askcesmesi
-
Lisedeyken saçımı geceden örüp okula giderken salardım. Uzun kahkülümü örüp yandan tutturdummu hoş olurdu. Saçı salmaya karışmıyorlardı bizde. Saç şekilleri topiğinde güzel örgü modelleri var, istersen bi bak. Okul kıyafetine örgülü modeller çok yakışıyor.
Ben bir genc kiza yakisir bir bakimin okula giderken ona zarardan cok faydasi olduguna inaniyorum. Asiri disipline anlam veremiyorum, o cocuk sacini toplamasa ona ne zarari olur? Belki salik sacla rahattir, belki sac dipleri toplayinca aciyordur. Renkli dudak nemlendiricisine bile karisan hocalar var, kendileri pür makyaj gelirler okula kizcagiz yüzüne renk gelsin diye renkli nemlendirici sürdügü icin azarlar. Lise cagimda kendime bakmayacagim da ne zaman bakacagim.. Okul disinda yap makyajini sacini diyorlar. Liseli bir genc hayatinin büyük kismini okulda gecirir ve arkadaslarinin bir cogu okuldadir. Bu genc okulda kendini iyi hissetmeyecek de ne zaman iyi hissedecek. Okul kiyafetine yakismiyormus bu tip seyler bir cogu bunu der. Okul kiyafeti okullarda askeri düzen saglansin diye degil cocuklar arasindaki maddi esitsizlik sorun olmasin diye var benim bildigim, malum herkes her gün farkli kiyafet giyip gelemiyor okula. Aksine okul kiyafetine gayet yakisiyor, etek-gömlek giyip makyajini sacini yapip kombin olusturan kadinlar var.
Birakin kizlarimiz yapsinlar saclarini baslarini okula giderken, biz de onlara güzel modeller önerelim. Bakimli kadin özgüveni yerinde kadindir unutmayin...
Buyrun bol bol model buldum sizin icin...
Eki Görüntüle 233947 Eki Görüntüle 233948 Eki Görüntüle 233949 Eki Görüntüle 233950 Eki Görüntüle 233951 Eki Görüntüle 233952 Eki Görüntüle 233953 Eki Görüntüle 233954 Eki Görüntüle 233955 Eki Görüntüle 233956 Eki Görüntüle 233957 Eki Görüntüle 233958 Eki Görüntüle 233959 Eki Görüntüle 233960 Eki Görüntüle 233961 Eki Görüntüle 233962 Eki Görüntüle 233963 Eki Görüntüle 233964 Eki Görüntüle 233965 Eki Görüntüle 233966
cintia dicker'ın saç modeli harika liseyi bitirmiş olmasaydım okul başlayınca o modeli yapardım.gerçi karışıyorlar ama neyse.
ben saçımı lady gaga modeli yapardım. onun bayağı kısası tabii.
Eki Görüntüle 234748
ve bu tip örgüler çok şeker bence
Eki Görüntüle 234749
Eki Görüntüle 234750
Rihanna'nin birinci resimdeki modeli cok hos, sac rengi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?