• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri okula giderken saç yapmak :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Lisedeyken saçımı geceden örüp okula giderken salardım. Uzun kahkülümü örüp yandan tutturdummu hoş olurdu. Saçı salmaya karışmıyorlardı bizde. Saç şekilleri topiğinde güzel örgü modelleri var, istersen bi bak. Okul kıyafetine örgülü modeller çok yakışıyor.

ben ne yapsam olmuyordu..uyarılar alıyordum tamam der sınıfa giriyordum lise yıllarımda..yada farenin kedi görmesi gibi hocalardan kaçıpta giriyordum:))saçlarım uzunken önlerinde hafif boya vardı çıkartayım diye uğraştılar.tabi ben saçımı toplayınca sakladım dinleyip boyamadım saçımı..inandırmıştım..bi dahaki senemde kısaydı..hatta o zamanlar çoğu kişide vardı model..dik dik gidiyodum..indiremediler:))
lise1 de toplar,örer hanımhanımcık giderdim ama:)bi saçım zorlamıştı beni..toplayıp yüzümü ortaya çıkarmak istemiyodumki..
bizim lise erkeklere badem bıyık,kızlara örgü yaptıracaktı ellerinden gelse..şimdikiler ne halde acaba;)))
bütün hocalar derdi bu sıraları çok özlüceniz falan nedense çoğu arkadaşım özlemiş ben neden bu seneleri osıraları hiçmi hiç özlemiyorum yavv..bi isteyip özlediğim ilkokul arkadaşlarım..ne güzel örgülü yada papatya deniliyodu o zamanlar topuz yapardı annem giderik:))

Lisedeyken saçımı geceden örüp okula giderken salardım. Uzun kahkülümü örüp yandan tutturdummu hoş olurdu. Saçı salmaya karışmıyorlardı bizde. Saç şekilleri topiğinde güzel örgü modelleri var, istersen bi bak. Okul kıyafetine örgülü modeller çok yakışıyor.

ayy ne güzelmiş valla..bize saç yüzünden neler yapılıyordu..bi saç olsa neysede..etek ayak bileğine kadar,flor gömleğin son düğmesine kadar yani boğaza yapışcak,saçlar yalanmış yapışak olcak erkeklerde saçı ortadan ayırıp badembıyığı yapacak dense şaşırmazdım herhalde:)))
bizim lisede cırt renk toka takmak bile yasaktı..

bn lisedeyken saçlarım çok uzundu hep düzleştirirdim açık bırakırdım fiyonklu taçlar modaydı onlardan takardım . tabi idarecilerle aram pek iyi değildi gördükçe kaçardımn :D

saçlarım orta boyda hergün at kuyrugu yapıyorum ayrıca poırsa gibi dümdüzz :) herkes saçlarıma imreniyor kestircem kestirme diyorlar kararsız kaldım yapacak şekilde bulamıyorum şöyle basit taktikler varmı sizde... çok sıkıldım ya nepcamm hergün aynı aynı sıkıldım varsa biilindik taktikler söylermisiniz?:50::14:...

Her maşa her gün tost yapardım lise1-2 ve 3ün ortasına kadar. İnce telli,güçsüz,dökülen saçlarım olurdu arasıra ama babaannem ısırgan otlu mantı yerdi ve hep önerirdi sağlıklı bir kadın olmak için sarımsak ve ısırgan otu şart derdi. Saçım dökülünce ya pekmeze sarardım ya ısırgan otu çayına. Düzelirdi saçım. Ama bu sene kilo verdim,iştahım kapandı. Biraz zorlandım ve saçım yıprandı. Arka arkaya 3 kere saçımı da boyayınca yıprandılar ama 1 ayda ne tost ne düzleştirici kullanmadım bakım yaptım lastik gibiydi düzeldiler. Saçım düz olduğu için sabah yandan örüp gidiyordum. 6 aydır öyle okula gitmiştim. Okuldaki hocalar da hep düzgün topla şu saçını der hep,nefret ederim. Benim saçım ya okuldan soğudum. Saç kızların en büyük aksesuarlardan biri. Ona da karışınca insanın kendisindeki öz güveni kalmıyor. Bazısına yakışır bazısına yakışmaz,nefret ediyorum bu diretmeden!

Ben hergun saçlarımı düzleştiriyorum :) farklı bi model istersen , maşayla aralarına dalga dalga yap çok kıvırcık olmamak şartıyla , ve mus toka mı ne diolar ya :) onunla topla hem uzun görunuo hem de çok şık :) bna hep kaküllerime kızıyorlar ama bitürlü söz geçiremediler:)):33:

14-15 yıllık eğitim hayatımda bi kere saç yapıp bi kere makyaj yapıp gitmişliğim yoktur okula,normal hayatta dahi makyaj anlayışım sürmeden ibarettir,o da nadiren.hem bu konularda tembel bi insanım hem de herkesin en güzel hali doğal halidir anlayışım.okulda görüyorum saat sabah 8,maşalı saçlar bi ton makyaj,düğüne gidiyorum havası.hem çok abes görünüyor,hem de kaçta kalkıp uğraşıyolar hiç anlamıyorum.yakışanı da var elbet,ama dozajındayken,tabi bu herkese göre değişen bi şey,ben kendi dozumdan bahsettim sadece:)

Ben bir genc kiza yakisir bir bakimin okula giderken ona zarardan cok faydasi olduguna inaniyorum. Asiri disipline anlam veremiyorum, o cocuk sacini toplamasa ona ne zarari olur? Belki salik sacla rahattir, belki sac dipleri toplayinca aciyordur. Renkli dudak nemlendiricisine bile karisan hocalar var, kendileri pür makyaj gelirler okula kizcagiz yüzüne renk gelsin diye renkli nemlendirici sürdügü icin azarlar. Lise cagimda kendime bakmayacagim da ne zaman bakacagim.. Okul disinda yap makyajini sacini diyorlar. Liseli bir genc hayatinin büyük kismini okulda gecirir ve arkadaslarinin bir cogu okuldadir. Bu genc okulda kendini iyi hissetmeyecek de ne zaman iyi hissedecek. Okul kiyafetine yakismiyormus bu tip seyler bir cogu bunu der. Okul kiyafeti okullarda askeri düzen saglansin diye degil cocuklar arasindaki maddi esitsizlik sorun olmasin diye var benim bildigim, malum herkes her gün farkli kiyafet giyip gelemiyor okula. Aksine okul kiyafetine gayet yakisiyor, etek-gömlek giyip makyajini sacini yapip kombin olusturan kadinlar var.
Birakin kizlarimiz yapsinlar saclarini baslarini okula giderken, biz de onlara güzel modeller önerelim. Bakimli kadin özgüveni yerinde kadindir unutmayin...

Buyrun bol bol model buldum sizin icin... :71:

$2_1752010124623_18771.jpg $2010-orgu-sac-modelleri-4.jpg $439920924_a7ec3bf889.jpg $9604598363444a240874456.jpg $french_braids_by_emachan-d33lj9u.jpg $fri_lopez_188657w.jpg $img-thing (1).jpg Eki Görüntüle 233954 Eki Görüntüle 233955 $laurenconrad.jpg $lena+meyer+landrut.jpg $Milkmaid Braids.jpg $örgüsac2010.jpg $r72g4l.jpg $Ruslanakorshunova10bo0_404.jpg $SiennaMiller_Cohen_12255034.jpg $simple_braid_cross_by_durnesque-d3428gw.jpg $tara0004vt5.jpg $v7qx3.jpg $milk-maid-braids.jpg

Ben bir genc kiza yakisir bir bakimin okula giderken ona zarardan cok faydasi olduguna inaniyorum. Asiri disipline anlam veremiyorum, o cocuk sacini toplamasa ona ne zarari olur? Belki salik sacla rahattir, belki sac dipleri toplayinca aciyordur. Renkli dudak nemlendiricisine bile karisan hocalar var, kendileri pür makyaj gelirler okula kizcagiz yüzüne renk gelsin diye renkli nemlendirici sürdügü icin azarlar. Lise cagimda kendime bakmayacagim da ne zaman bakacagim.. Okul disinda yap makyajini sacini diyorlar. Liseli bir genc hayatinin büyük kismini okulda gecirir ve arkadaslarinin bir cogu okuldadir. Bu genc okulda kendini iyi hissetmeyecek de ne zaman iyi hissedecek. Okul kiyafetine yakismiyormus bu tip seyler bir cogu bunu der. Okul kiyafeti okullarda askeri düzen saglansin diye degil cocuklar arasindaki maddi esitsizlik sorun olmasin diye var benim bildigim, malum herkes her gün farkli kiyafet giyip gelemiyor okula. Aksine okul kiyafetine gayet yakisiyor, etek-gömlek giyip makyajini sacini yapip kombin olusturan kadinlar var.
Birakin kizlarimiz yapsinlar saclarini baslarini okula giderken, biz de onlara güzel modeller önerelim. Bakimli kadin özgüveni yerinde kadindir unutmayin...

Buyrun bol bol model buldum sizin icin... :71:

Eki Görüntüle 233947 Eki Görüntüle 233948 Eki Görüntüle 233949 Eki Görüntüle 233950 Eki Görüntüle 233951 Eki Görüntüle 233952 Eki Görüntüle 233953 Eki Görüntüle 233954 Eki Görüntüle 233955 Eki Görüntüle 233956 Eki Görüntüle 233957 Eki Görüntüle 233958 Eki Görüntüle 233959 Eki Görüntüle 233960 Eki Görüntüle 233961 Eki Görüntüle 233962 Eki Görüntüle 233963 Eki Görüntüle 233964 Eki Görüntüle 233965 Eki Görüntüle 233966

cintia dicker'ın saç modeli harika liseyi bitirmiş olmasaydım okul başlayınca o modeli yapardım.:69: gerçi karışıyorlar ama neyse.

ben saçımı lady gaga modeli yapardım. onun bayağı kısası tabii.

$lady-gaga-Poker-Face.jpg

ve bu tip örgüler çok şeker bence:69:
$rihanna-orgu-sac.jpg
$sac-orgu-modelleri-811.jpg

Back