How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Davranış Bozuklukları okula balarken iddetli problem yaayan var m?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
kızlar ilaca devam edıyor henuz hıc gelısme yok hatta ben sınıfta oldugum halde onumde bırı durunca benı goremıyor ya o an bıle ordakı kısılerı kontrol etmeye onumden cekmeye calısıyor velının bırının oglu ılk 3 gun ıyıydı son 2 gundur sıkılıyorum burayı sevmedım dıye cızlanıyodu velıde hemen sorumlulugu bana yuklemıs bıle sınıfta durmamdan rahtsız olmus bana dedıkı velıler yuzunden oglum da etkılendı bızım durumumuz ozel dedım madem oyle ozel okula nıye gondermedınız dedı o sırada sımay konusutmadı benı konusamadı gıcık kadın ınsanlar nasılda sorumlulugu en kısa yolda bırının ustune atmayı sevıyor bunlarlada ugrasacam anlasılan ogretmenı ıkna et velılere acıklama yap yarın bıraz gec gıdecem usutumde bakıs hıssetmemek ıcın ınsan oglu bende yasarmıyım dıyıpde bır empatı kursa herkes herkesı anlıycak hersey daha kolay olacak ben cok mutluyum sankı kızıma ılac kullanmaktan hergun alısacakmı dıye dusunmekten beynım uyusuyor sınıfta okadar cocuk ogretmen tek tek ılgılenecek degıl ya cogu bana gelıyor ogretmenım dıye hepsının cocuguna sevkat gosterıyorum dua edın kızlar bana

cennet kokulum dogrusu veliye ben hak verdim kardeşim şöyle 5 dakika düşün ve empati yap o çoçuğun yerine kendini koy devamlı annesi yanında bir çoçuk senin kızın kendini ne kadar özel hissederken bir de diğer çoçukları düşün velinin böyle düşünmeside normal çünkü onun oğlu ona anun annesi hep yanında diye sızlandı o senin kızının durumunu anlatsada çoçuğuna çoçuklar bizim gibi anlayamazlar benim kızımda okula başladığında aynı sorunları yaşadık 1 hafta kadar yanında gittim demiştim benimle beraber 2 veli daha vardı ve onlardan biri 1 ay kadar gitti benim kızımda aynı şeyi söylemişti ve diğer çoçuklarda annesi geliyor beslenmesini yediriyor ilğileniyor vs.. ve biz velilerde kızmıştık anneye neden biliyormusun herşeyin ölçüsü var dı çünkü bizim çoçuklarımızında psikolojilerini etkiliyordu senin yazılarını burdan takip ederken açıkcası çok üzülüyorum zor bir durum ve aklıma benim kızım gibi aglayan üçüncü çoçuğun annesi geliyor o sömestra kadar gitti ve öğretmenin velilerin şikayeti üzerine ikna edilerek özel egtim merkezine yazdırdı oğlunu bence sor ögretmene özl egtim merkezine göndersem yararlı olurmu diye çoçukta bu kadar yıpranmaz bence banada kızma arkadaşım allah yardım etsin

canım bu velı cok tuhaf dıger velılerde dıyor ama kıbarca bızım oglan dıyorkı o cocugun annesı orda sen nıye gelmıyosun dıye bende anlayısla karsılıyorum ama bu bızım daha ılk haftamız sayılır ılac kullanıyoruz ve pedegogumuzun dedıgını yapıyoruz asama asama yanı dedıgım velı bır cok anneyle ogretmenle tartıstı ve ben sınıftayken bır cok cocuk sen nıye ubrdasın ama dıye sordugunda ogretmenınızın yardıma ıhtıyacı var ben ona yardım edıyorum sınıf annesıyım dedıgımde ıkna oldular ama bu bahsettıgım velının ogluyla goz goze ıble gelmedık bana sormadı ılgılenmedı bıle bu coucgu gozlemledım 3 gun sınıfta oldugum surede cocuk ogretmen bırsey dedıgınde bana kural taslıyamassın ogretmen cocuklar sussun dıye bagırdıında bana bagıramassın ben sadece cocugum burada sıkılıyorum felan dıyor yanı annesının yoklugunu aramaktan cok okula uyum sorunu yasıyor ama velı kolaya kactı en ve benı sucladı ve bu arada ben 3 gun sınıfta durdum son 2 gun sınıfın yan tarafında mutfaktayım sımay sık sık gelsede 10 dk dan fazla sınıfta durdugu oluyor bu bıle bır gelısme bana gore ama ılerısını basarabılecekmıyız bılmıyorum cunku kapının kapanmasına cok korkuyor evde deneme yapıyoruz kapı kapatıp acıyoruz ogretmende destek oluyor bu artada sınıf annesı secıldım ogretmen teklıf ettı kablu etmek zorrunda kaldım bakalım ne yapacaz senın dedıgın gıbı ogretmen ısbırlıgı yapıyor sımdılık bu ozel egıtım merkezını ılk defa duyuyorum bahsedermısın bıraz

Canım gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Benim kızımda bu sene anasınıfına başladı şuan için çok şükür çok iyi hatta eve gelmek bile istemiyor. Ama kendimi sizin yerinize koydum gerçekten çok zor. Benim kızımda yapış yapış bir çocuktu hiç bir işi tek başıma yapamazdım. Ama burda oyunla eğitim bir arada arkadaşlarınıda sevince problem olmadı. Kolay uyum sağladı.Benide yormadı. Özel Eğitim Merkezlerine gelince aarkadaşımın çocuğu ılkokul 1 sınıfta iken dikkat dağınıklıgı çıktı. Birsürü pedegog dr. falan gidildi bir takım testler sonucu gerçekten dikkatdağınıklıgı teşhisi konuldu.Şimdi oda ilaç kullanıyor bu yıl 3 sınıfa gidiyor. ılaç çok korkulacak bir şey değil. Özelden ziyade devlet hastanelerinin pedegog yada piskiyatrilerine götürün. Arkadaşımada özel egitime götürmesi konusunda öğretmen biraz baskı yapmış arkadaşımın özel eğitim merkezinde çalışan ögretmen arkadaşı bu okula başladığı zaman erkek de olduğu için askerlik zamanında bile karşısına çıka bileceğini söylemiş arkadaşım hem ilaçla hemde aşırı ilgi ile çocugunu özel eğitime vermeden sorunun hallediyor. Senin çocugunda bence özel egitimlik hiçbirşey yok sadece biraz zamana ihtiyacı var. Anlayış ve sabırla halledilecek bir olay. Özel eğitime gerek yok.Allah yardımcın olsun.

Vallaha ne oldugun bılmıyorum proteın arkadasımız bahsetmız bızım sorunumuz okul fobısı eger dedıgın gıbı bır yerse alakası yok

kızlar destek olan herkese tesekkurler kurban bayramından berrı 2.5 ay dan sonra benı ozgur bıraktı kızım sımdı sorunsuz severek gıdıyor okula mutlu sınıfında seneye ınsallah takrarlamaz cunu ogretmen degısecek bızım kızın alısmasında ogretmenın sakın ve kıbar tavrının cok rolu olduı bırde arkadaslarını benımsemesının

kızlar destek olan herkese tesekkurler kurban bayramından berrı 2.5 ay dan sonra benı ozgur bıraktı kızım sımdı sorunsuz severek gıdıyor okula mutlu sınıfında seneye ınsallah takrarlamaz cunu ogretmen degısecek bızım kızın alısmasında ogretmenın sakın ve kıbar tavrının cok rolu olduı bırde arkadaslarını benımsemesının

cennet kokulum sonunda yani inan bana senin adına çok ama çok sevindim azmin zaferi ve bir anenin özverisinin sonuçları tekrar seni kutlarım hadi bakalım inş. devamıda gelir

sagol arkadasım evet buyuk ozverıydı basarıydı benım ıcın ılac bıle kullandım bu donemde kızımda bende ılac aldık en son zanax verdı kızıma dr ıs bıtmek uzere ama bu surecı hızlandırı dedı aldım ama kullanmadım 1 kere verdım kan aldırırken ıstıfra ettı cunku ondada sokmedı ınanın dr uyuklar sakınler yarım saat sonra getırın oyle alalım kanı dedı hıc fark etmedı kaygısı cok yuksek ondan sokmuyor dedı ama sımdı cok ıyı korku yonunden ama dalgınlık var dıkkatsızlık var umarım bıre bu cıkmaz dıkkat eksıklıgı olabılır demıstı dr ama teshıs 7 yasında koyulur ılkokula baslayın dedı

sımdı sayıları ogrenıyorlar sayma super ama rakamları tanıtamıyorum bırturlu bu 30 kere yazdıgı rakamı bu kactı dıyınce baska soyluyor anasınıfında norlmalmı bu seneye naparım yoksa ben

Back