- 21 Temmuz 2018
- 984
- 799
-
- Konu Sahibi Minimini22
Teşekkür ederim yorum icin 2 yillik bir emek var lojistik icin o yüzden de biraz karışık kafamBence çocuk gelişimi oku. Bunu deme sebebim senin ideallerine daha uygun görünmesi. Hayalin buysa 2 yıl lojistikte vakit kaybedersin sonra tekrar 4 yıl çocuk gelişimi okumak gözünde büyür. Koca bi hayatta 2 yıl hele hayallerin için Okyanusta damla olur. Ne istediğini iyi bil.
Evet devam etmek gerekiyor borç var suan çalışmam lazımPeki okurken cagri merkezindeki isine devam mi?
Bir kreslerle gorussen, belki okurken de o meslek uzerine calisabilirsin, hem de 4 yil beklememis olursun.
Oglumun kresinde bir ogretmeni vardi, ama lisede okul oncesi okumustu, o donem de ikinci ogretimden lisans okuyordu.
Ya evet iki diploma olsa keşke çok isterim ise devam etmek lazim maddi olarak2 senedir devam ettiğiniz okulu, çocuk gelişimi örgüne başlayıp bitiremez misiniz? Bence olursa öyle bitirin elinizde diploma olur. Yaşı başı da takmayın. 20, 30, 40 ne fark eder ki? Hayalinizi bırakmayın.
İstanbul uni sanırım 2.okul kapsaminda sinavsiz aliyor mu.aliyorsa yazilin,ama Anadolu da ki olan kaydi sildirmeyin hemen sildirince kayit olmaz,once kayit yaptirin,hatta ayni anda ikisini de okursun.Merhaba kızlar
Daha önce de bir kaç kişiden bilgi aldım iyiki varsınız
Daha önce de konu açmıştım zorlu dönemden hem ev de sıkıntılar hemde borç var benim adıma
Okul icin aofden 4 yillik lojistik okuyordun fakat hayalim farklıydı aofde olduğu icin onu açık dedikleri icin bunu seçtim
Eğer devam edersem iki yil sonra mezunum
Hayalim engelliler ogretmenligi bu yil yakın bolum çocuk gelisimi açılmış 4 yıl sonra iş hayatına anca atılabilcem
4 yıl çok değil 21 sayılırım
Fakat isimi de sevmiyorum çağrı merkezindeyim
Bu yaşadıklarıma rağmen güçlü olmam lazım farkindayim
Is olarak sanki çocuk gelisimi okursam 4 yıl beni çok sekteye uğratır diye dusunuyorum
Hangisinin onu daha çok açık bilemiyorum kafam da deli sorular
Kardeşinize yardım edin
Not. bu arada ikisinide devam etmek isterim lojistik sayısal beni çok zorluyor o yüzden çocuk gelisimi devam edersem dolduracağım belki daha sonra
Aynen ikinci 2. Üniversite kapsamın da sınavsız alıyor dondurma oluyor bildiğim kadarıyla silinmiyor diye biliyorumİstanbul uni sanırım 2.okul kapsaminda sinavsiz aliyor mu.aliyorsa yazilin,ama Anadolu da ki olan kaydi sildirmeyin hemen sildirince kayit olmaz,once kayit yaptirin,hatta ayni anda ikisini de okursun.