• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul öncesine destek

okuloncesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
8
0
36
İzmir
MERHABA,
Ben İZMİR/Aliağa ilçesinde anasınıfı öğretmeniyim. Okulum ilçenin Bozköy köyünde bulunmaktadır. Sınıfımda malzeme eksikliği çok fazla kendi imkanlarımla alabildiğim kadarıyla aldım fakat aldığım bu araç ve gereçler çocuklara yetersiz olmaktadır. Sınıfım adına bir aidatta toplanmamaktadır çünkü aidat toplanıldığında velilerin çoğu masraf çok oluyor diye çocuklarını okula göndermemekte okul öncesi eğitimden mağdur etmektedirler. Sınıfım donanımı için yardımcı olursanız çok sevinirim.

ANASINIFI ÖĞRETMENİ
Şermin KURU

ADRES: Bozköy Dört Yıldızlı Demir Çelik İlköğretim Okulu
Aliağa/İZMİR

merhaba,
kusura bakmayın mesajınıza geç cvp yazıyorum.birkaaç gundur site bakımdan dolayı mesaj atamadım özelden de mesaj atabilmem için 50 mesaj atmam gerekiyormuş :))
mesajıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederim.sınıfımda 5-6 yaş grubu10 tane çocuk bulunmakta.ihtiyaç olarak eğitici oyuncaklar, puzzlelar,boyama kitapları,ve bunun gibi bir sürü şey.bir sürü özel kuruluşa ve eğitim gönüllüleri vakıflarına meil attım ama malesef hepsinden olumsuz yanıt geldi.
ilginiz için tekrardan teşekkür ediyorum ve iyi bayramlar diliyorum.Saygılarımla...

Benimde eski oyuncaklarım felan var biraz. Bu başlığı okumam çok iyi oldu. Verecek yer arıyordum size gönderirim. Bir kaç hafta içerisinde kargoya veririm =))

merhaba bende zor durumda olan bir anasınıfı öğretmeniyim.Bende bir dağ köyünde kısıtlı imkanlarla çalışmaya çalışıyorum lütfen yardım.

Nurten A...
..........

Samsun Asarcık Yayla İlköğretim okulu
16 öğrenci okul sobalı sadece dolap ve masa sandalyemiz var bikaç parçada lego
şimdiden teşekkürler

şermin öğretmen minik paketiniz bugün ptt den posta yoluyla izmir okul adresine adınıza yola çıktı

çocuklarım ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Paketinizin büyüklüğü ufaklığı hiç önemli değil yardım elinizi ankaralardan bize uzattınız sesimize kulak verdiniz ya o bile yeter.ilginiz için tekrardan teşekkür ediyorum!

Minicik katkım olduysa ne mutlu bana ben bunu 2 yaşındaki kızım adına yaptım kardes okulu var artık

MERHABA,
Ben SAMSUN/Asarcık ilçesinde anasınıfı öğretmeniyim. Okulum ilçenin Yeniömerli Bağlıca köyünde bulunmaktadır. Sınıfımda malzeme eksikliği çok fazla kendi imkanlarımla alabildiğim kadarıyla aldım fakat aldığım bu araç ve gereçler çocuklara yetersiz olmaktadır. Sınıfım adına bir aidatta toplanmamaktadır çünkü aidat toplanıldığında velilerin çoğu masraf çok oluyor diye çocuklarını okula göndermemekte okul öncesi eğitimden mağdur etmektedirler. Sınıfım donanımı için yardımcı olursanız çok sevinirim.

ANASINIFI ÖĞRETMENİ
Seval ACAR

Back